Unieke G-Hockey- & Korfbaldag tijdens de ABN AMRO Cup op HC Rotterdam - Hoofdklasse Hockey Nederland

Unieke G-Hockey- & Korfbaldag tijdens de ABN AMRO Cup op HC Rotterdam


In het weekend van 31 augustus en 1 september wordt de jaarlijkse ABN AMRO Cup gespeeld op HC Rotterdam. De ABN AMRO Cup is een Nederlands hockeytoernooi voor de Hoofdklasseclubs die jaarlijks aan de vooravond van het hockeyseizoen wordt gehouden. Dit jaar wordt er op zondag 1 september tevens een unieke G-Hockey- & Korfbaldag georganiseerd door Fonds Gehandicaptensport met haar partners ABN AMRO en Simpel.

G-Hockey- & Korfbaldag
Tijdens de G-Hockey- & Korfbaldag kunnen sporters met een handicap genieten van de hockey- en korfbalsport. Er wordt een toernooi georganiseerd voor bestaande G-Hockeyers en G-Korfballers, maar daarnaast zijn er ook clinics om kennis te maken met deze twee sporten. Alle deelnemers worden tussen 09.15 en 10.00 uur welkom geheten op het sportpark van HC Rotterdam. Na de opening en een muzikale warming-up starten het toernooi en de clinics op de sportvelden om vervolgens rond het middaguur gezamenlijk te lunchen. Ook na de lunch zijn er nog volop sportieve activiteiten op het veld. Iedereen kan genieten van een sportieve dag, ongeacht handicap, leeftijd en niveau. Sportiviteit staat voorop!

Wil je meer informatie over deze dag of wil jij je individueel of met een groep aanmelden? Mail dan naar ghockey@fondsgehandicaptensport.nl

Reageer