Update HIL: Eerst punten voor de Ranchi Rhinos, Jaypee Punjab Warriors nu koploper - Hoofdklasse Hockey Nederland

Update HIL: Eerst punten voor de Ranchi Rhinos, Jaypee Punjab Warriors nu koploper

Afgelopen zaterdag is in Mohali, India de tweede editie van de Hockey India League van start gegaan. Inmiddels hebben alle teams hun eerste wedstrijd(en) gespeeld en staan de Jaypee Punjab Warriors bovenaan. Zij zijn gelijk ook het enige team dat al drie wedstrijden speelde.

Ranchi Rhinos – Uttar Pradesh Wizards: 1-0

Na een 2-3 verlies op de Uttar Pradesh Wizards wonnen de Ranchi Rhinos, het team van onder andere Floris Evers en Moritz Fürste, maandag voor het eerst. Ashley Jackson scoorde in de 62e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd waarmee hij ten koste van de Delhi Waveriders de overwinning binnen haalde.

Jaypee Punjab Warriors – Kalinga Lancers: 7-3

Het debuterende team van dit seizoen, de Kalinga Lancers, hebben dinsdag hun eerste wedstrijd niet weten te winnen. De Jaypee Punjab Warriors van Jamie Dwyer en Jaap Stockmann waren met 7-3 te sterk en zijn daarmee nu koploper in de HIL. Kanttekening hierbij wel is dat zij als enige team al drie wedstrijden hebben gespeeld.

Onderstaand de uitslagen van het openingsweekend:

Jaypee Punjab Warriors – Delhi Waveriders: 1-3

Ranchi Rhinos – Uttar Pradesh Wizards: 2-3

Jaypee Punjab Warriors – Dabur Mumbai Magicians: 5-3

Vanmiddag om half vier Nederlandse tijd spelen de Dabur Mumbai Magicians tegen de Uttar Pradesh Wizards met daarin onder andere Teun de Nooijer en Sander Baart.

Klik hier voor het volledige wedstrijdschema.

Via Starsports zijn enkele wedstrijden live te volgen en kun je doelpunten terug kijken.

Reageer