Vacature trainer/coach Hudito H1

Hudito Heren 1 zoekt voor komend seizoen een nieuwe trainer/coach om hen te leiden in de Overgangsklasse.

DHC Hudito is een familievereniging met zo’n 1200 leden. De missie is om de beste en gezelligste club van Delft en omstreken te zijn. Heren 1 is vier jaar geleden onder Marcel van der Heijden gepromoveerd naar de Overgangsklasse. De afgelopen drie jaar werd het team geleid door Niels Lemmers, die de technische en tactische basis op onze vereniging verder heeft uitgebouwd.

Heren 1 bestaat uit spelers die niet alleen op het veld betrokken zijn bij de club, maar ook daarbuiten actief zijn om bij te dragen aan de visie van Hudito. Het is voor spelers belangrijk op een hoog niveau te hockeyen en tevens de gezelligheid en saamhorigheid van een hockeyclub te ervaren.

Heren 1 traint op dinsdag, donderdag en vrijdag en zoekt hiervoor een enthousiaste coach, die gemotiveerd is om het maximaal haalbare uit de groep te halen. Ervaring als hoofdcoach bij andere verenigingen op 1e klasse niveau of hoger is gewenst.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met Susan Pesman van de tophockeycommissie via thc@hudito.nl.

Reageer