Van der Kamp: 'We moeten er een schepje bovenop doen om de topploegen te verslaan' - Hoofdklasse Hockey Nederland

Van der Kamp: ‘We moeten er een schepje bovenop doen om de topploegen te verslaan’

HGC-er Goof van der Kamp maakte zondag zijn rentree tegen Laren. Door een stressfactuur aan zijn linkervoet speelde hij sinds 24 november geen wedstrijd meer. In het AD/Haagsche Courant vertelt hij dat het scheurtje in het bot van zijn voet nu bij elkaar gehouden wordt door een schroef.

15-Goof-van-der-Kamp-11-12_ir_0

“Zolang ik hockey, blijft die schroef zitten. Als er geen belasting meer op komt, dan mag die schroef eruit. Op de laatste foto was te zien dat er naast de schroef weer botvorming was. Een goed teken,” aldus van der Kamp. Na enkele maanden langs de kant te hebben gezeten zat hij tegen Laren weer bij zijn team op de bank en pakte hij eindelijk zijn langverwachte speelminuten. “Het heeft lang 0-0 gestaan, maar na de goals zeiden de coach en fysio dat ik kon gaan warmlopen. Ik speelde de laatste tien minuutjes. Dat ging prima.”

Ondanks de uiteindelijk ruime 4-0 overwinning van zijn ploeg, speelde HGC afgelopen zondag niet zijn beste wedstrijd van het seizoen. In de race om play-off tickets zal het aanstaande vrijdag tegen directe concurrent Amsterdam dan ook anders moeten denkt ook van der Kamp. “We moeten er een schepje bovenop doen om de topploegen te verslaan.”

 

Reageer