Comments (4)

  1. Die nieuwe Belgische keeper van OZ moet duidelijk nog even wennen aan het niveau…

  2. Wat selectie voor trainingsgroep NL elftal wel niet met je doet. Op Caspers na zijn alle doelpuntenmakers (weer) nieuw bij NL elftal.
    Neem aan dat OZ bij huwelijksfeest van Van der Horst was en daar geen spa rood heeft gedronken. Dat verklaart de walk over door Kampong vermoed ik.
    ABN AMRO Cup wordt toch maar beperkt serieus genomen. De verhalen zijn toch altijd weer dat er een aantal teams zijn die er een “feestweekendje” van maken met eten en drinken.
    Maar toch denk ik dat finalisten twee sterkste teams hebben met daarachter Rotterdam, Amsterdam, HGC en Bl’daal die voor twee resterende PO plekken gaan. In rechterrijtje zie ik DB en Schaerweijde (hebben zich verstopt dit weekend??) het het beste doen. Push zal maar een doel hebben en dat is geen 12e worden. Rest vecht om plek 9.

  3. Die doelpunten van Vanasch niet zo veel aan doen. strafbal is kansloos, Caspers heeft alle ruimte, Brinkman kan vrij een hoek kiezen, Luijkx wordt vrijgelaten voor tip. Alleen die van Bouwens is beetje genant.

  4. Mijn punt is, OZ verdedigt gewoon niet goed, ze hopen dat Vanasch het wel redt, maar zoals je zegt is het niveau hoog.

Reageer