Video: Doelpunten Amsterdam – HGC (heren)

Comments (11)

 1. nee nee nee

  Nee nee nee, onzin.

  Waarom zou die eerste corner onzin zijn ? Wordt , voor zover de beelden en geluid juist zijn, gehakt op de stick van die Amsterdam speler ?

 2. cameramannetje

  Ha ha wat een heerlijk commentaar van die HGC cameraman… elke corner tegen is onterecht, die laatste was eigenlijk ook niet echt shoot toch? 😉

 3. De gunfactor voor Amsterdam slinkt met de week, dankzij die Reid Ross die zo ongeveer de enige is die er wat van bakt bij Amsterdam. Heel benieuwd waar ze nu hadden gestaan zonder die vent.. Wel erg knap van hem.

 4. Een terechte overwinning voor Amsterdam, die vooral in de eerste helft heel veel kansen kreeg maar er geen kon verzilveren, ook door toedoen van heel goed keeperswerk. De eerste de beste kans voor HGC was meteen de 0-1. Toen HGC vervolgens de 0-2 maakte uit een strafcorner leek Amsterdam geknakt maar in het laatste kwartier speelde Amsterdam hoge druk. Dat leidde nog tot een hachelijk moment maar omdat Johannes Mooij in zijn eentje tegen drie man van HGC de counter onderbrak werd het geen 0-3. Amsterdam verzilverde van de 5 strafcorners er 3 en was daarmee de terechte winnaar. De corner waar het 2e Amsterdamse doelpunt viel had overigens een strafbal (en een gele kaart) moeten zijn, omdat Jan Willem Buissant heel hard en opzettelijk werd neergehaald.
  Alyson Annan zei in een interview in het Parool dat werklust en inzet bovenaan staan en dat hebben de Heren in de laatste 15 minuten laten zien.

 5. @cameramannetje

  Bij strafcorner op 1.34: ‘dit is zo’n onzin’. Ik denk dat we dat wel met hem eens kunnen zijn, bij die tackle hoort natuurlijk sb + 10 🙂

 6. tjonge wat een slechte verliezers daar bij HGC, die corners zijn stuk voor stuk terecht. die ene is zelfs een zuivere strafbal + geel na die overtreding op Buissant (lekkere actie trouwens). toch slecht teken dat het nog zo moeizaam gaat bij amsterdam, maar ze waren wel veel beter tijdens de webstrijd. ik vond HGC prima ploegje, maar moeten het vooral hebben van hard werken. denk niet dat HGC het gaat halen, hebben nog zwaar programma en winnen te weinig topwedstrijden over het algemeen.

 7. Is die Amsterdamse stick nog heel?

 8. 100% strafbal en geel. Lomp hard en geen enkele intentie de bal te spelen. Assistent op de toren heeft een lichtblauw brilletje op maar dat mag.

 9. @ruben, je doet of het heel bijzonder is wat Annan zegt over werklust en inzet? is toch de basis van sporten op welk niveau dan ook dat je inzet en werklust toont.

 10. Is die corner voor de 2-2 (op 1.42) buiten de cirkel gestopt? Bal wordt niet goed aangegeven, stopper doet een stap naar rechts en stopt de bal, lijkt het, op de lijn. Geen protesten, dus wellicht niet.. Wat denken jullie?

 11. @Hans: volledig mee eens! Hij heeft een lichtblauw brilletje op, maar dat mag… Die man roept wat, kan het waarschijnlijk niet goed zien, vanzelfsprekend is elke corner tegen onterecht.. Laat hem lekker.

Reageer