Video: Doelpunten Schaerweijde – Pinoké (heren)

Comments (4)

  1. DJ Geza Weisz

    Mooie pot!! Bij de 1e drie goals wel slecht keeperswerk.

  2. Weet niet welke eerste drie goals en keeper je bedoelt, maar corners van beide ploegen zaten er volgens mij prima in. Heb meer moeite met hoe de corners worden weggegeven. Bij de 3-0 wordt er gewoon niet verdedigd en dus dan wordt het idd lastig. Bij de 3-1 stond die Pinoke-er wel heel erg vrij op kop cirkel en lag de de keeper al bij de rechterpaal, terwijl de bal nog geslagen moest worden. Bij de 4-1 en 5-1 zie je dat het verdedigend bij Pinoke vooralsnog zeer onervaren/matig is!

    Maar iig wel 2 prima cornermannen erbij in de Hoofdklasse en publiek grote winnaar!

  3. Slecht keeperswerk? Corners van Kneteman waren echt kneiterhard. Als keeper moet je dan geluk hebben om net stick of lichaam er achter te krijgen. 3e goal kan ik niet zien of het fout van keeper is, zie wel dat doelpuntenmaker (Rietveld?)in 6 sec passt, driekwart veld oversteekt en doelpunt binnen schuift… Goede aanwinst voor Schaerweijde!! Casper Horn haalt eerste corner waaruit gescoord wordt, scoort zelf en geeft twee assists, ook wel aardig:)
    Om Derek de schuld te geven en zelfs een syndroom naar hem te vernoemen… was zenuwachtiger geweest als Goedegebuure onder de lat zou staan bij Pinoke.

  4. @ Keeper/mijzelf: 3e goal idd niet best gekeept. Ik keek naar de 4e.

Reageer