Comments (16)

 1. Wat een vreemde beslissing van van het Hek met die “duw “bij Caspers. Er zover van af staan en dan toch je zo bemoeien met de helft van je collega. Toch een familieband met Kampong?

 2. Het getal

  Mooie schwalbe van Jolie op 5:14.
  Beide armen in de lucht en languit laten vallen.
  Collegiaal naar zijn oud-teamgenoot Docherty…

 3. Nou ja gooit Kampong er volgend jaar nog een paar ton tegenaan.

 4. Mooi hoor weer een ABN AMRO finale, oh wat zullen ze weer zuur zijn daar bij de Rabobank.

 5. Want jij vindt dit geen duw, dus corner? Gewoon goed gezien en terecht zijn collega geïnformeerd..

 6. Bizar is dat Bloemendaal met elf man begon aan de tweede helft. De wedstrijd tafel heeft dit geen eens gezien, waar is de KNHB toch mee bezig, echt frustrerend! Je hebt dan zelfs nog een wedstrijd tafel maar zij kijken dus blijkbaar ook al niet goed!

 7. Volgend jaar geen play offs voor kampong, leveren te veel ervaring in met vertrek van Docherty en Weusthof. Adam zal plekje overnemen. Verwacht 60/40 dit weekend voor OZ,zal spannend worden. Van de Heuvel zal wel een mooi strijdplan hebben, hard maar toch met mooi hockey. Zal ook wel weer een verassing uit de hoge hoed trekken.
  Garcia zal zijn team tot op het bot motiveren, zitten in de flow.

  Zaterdag:
  Bldaal-OZ 3-2

  Zondag
  OZ- Bldaal 1-1

 8. @joshep, je verwacht 60/40 voor OZ maar kijkend naar je voorspellingen slaat dat nergens op.

 9. Wanneer Kampong verliest, ligt het altijd aan: 1. de scheidsrechters, 2. team presteerde niet optimaal, 3. omstandigheden werkten ons tegen.

  Wanneer komt men een keer tot het besef dat het team misschien niet goed genoeg is? Ik hoop dat naar aanleiding van zijn opmerkingen dhr. Cox een tijdje plaats gaat nemen op het straf bankje.

 10. @JOSHEP
  Vertrek Docherty? Denk het niet.

 11. @hockey Probeer nog even goed naar het fragment te kijken. Prima beslissing van van ’t Hek. Die ander beoordeelt wat er gebeurt, hij geeft namelijk aan dat er gewoon doorgespeeld kan worden, en van ’t Hek interpreteert juist dat Hofman hier Caspers heel professioneel in de rug loopt. Als je gehockeyd hebt begrijp je dit.

 12. @het getal …. tja, Jolie …. Almere …. voetballers hè

 13. @prefer, auw wat een onvolwassen reactie.

 14. Dorchety vertrek zeker wel, wacht maar af.

 15. wat dan? geen woord aan gelogen, Almere is een voetbalclub..

 16. Toch jammer voor Kampong, maar als B’daal beter was in de westrijd zijn ze verdiend door gegaan. De actie op Caspers is natuurlijk gewoon een strafcorner, de ene scheidsrechter ziet het niet en de ander helpt hem hierbie. Toch denk ik dat OZ landskampioen gaat worden na de zurer appel van vorig jaar.

Reageer