Video: Samenvatting Den Bosch – Kampong (heren)

Comments (6)

  1. Wat vinden jullie van dat derde goal? Ik zou misschien voor gevaarlijk spel fluiten, maar dan moet je dat eerder doen, dan nadat de bal in het net ligt 😀

  2. Je hebt gelijk Joost. Het hoge schot gaat voorlangs en raakt de scheidsrechter. Het is dus geen schot op doel en zodoende is er sprake van gevaarlijk spel want. Alleen een schot op doel mag hoog.

  3. Wat niet op beeld te zien is, is dat de bal nog ergens van richting wordt veranderd. Het schot zelf is op doel en Den Bosch toucheert de bal, waarna deze tegen de scheids aan komt.

  4. Volgens mij mag je als je richting goal slaat ook hoog naast slaan, zo lang het niet gevaarlijk is. In dit geval is het niet gevaarlijk, want de scheidsrechter is de enige die zich in de buurt van de baan van het schot bevindt en telt als een dood spelobject.

  5. Pol, een bal die duidelijk voorlangs gaat is natuurlijk geen schot op goal en had om die reden moeten worden afgefloten. Volgens mij een te ruime interpretatie van het schot op goal door de betrokken scheidsrechter

  6. Nou ik denk dat je het best een beetje ruimer mag nemen dan binnen de palen. Je schiet snel naast maar dit hoeft toch niet per se gevaarlijk te zijn?

Reageer