Video: Samenvatting Kampong - Pinoke (heren) - Hoofdklasse Hockey Nederland

Comments (5)

  1. Maar wat is die keeper van Pinoke aan het doen?

  2. Op basis van deze beelden een zeer matige pot van Pinoke en met name de Keeper. Kan mij niet voorstellen dat dit een goede weergave was van het werkelijke spelbeeld of heeft Pinoke echt geen kans gehad?2e goal lijkt een duidelijke shoot aan vooraf te gaan van Kemperman.

  3. Waarde Steekneus, vriend en “vijand” waren voor de rust er al overeens dat de score van 2-0 bij de rust tenminste 4 – 0 had moeten zijn (2keer paal, 2 sc’s en 3 veldkansen voor open doel) 2e helft een zelfde beeld. Een shoot van Kemperman had weinig aan het resultaat veranderd. Ik ben een pro Pinoke toeschouwer maar het vershil was te groot.

  4. Thanks Diederik,idd dus een matige pot en ongetwijfeld terecht verloren. Ik vind deze samenvattingen top om te zien, maar zou wel zo netjes zijn van Kampong als ze in een dergelijke samenvatting wat meer laten zien dan alleen de goals van Kampong inclusief herhaling en een redding van de reservekeeper. Maar nogmaals was er niet bij, dus was gewoon even benieuwd. Nu zondag Den Bosch maar pijn doen…

  5. Pinoké heeft geen corner gehad in de eerste helft en is nauwelijks in de kampong cirkel geweest, het is wel een samenvatting van Kampong TV dus het is verre van objectief.

Reageer