Video: Samenvatting Kampong - Uhlenhorst Mühlheim (heren) | Hoofdklasse Hockey Nederland

Video: Samenvatting Kampong – Uhlenhorst Mühlheim (heren)

Kampong Heren 1 heeft zondag de afsluitende wedstrijd van de Pre-Season Challenge tegen Uhlenhorst Mühlheim met 4-2 gewonnen. Constantijn Jonker, Sander de Wijn, Pepijn Luijkx en Robbert Kemperman maakten de doelpunten. Eerder in het weekend won Kampong tijdens de Pre-Season Challenge met 4-2 van het Duitse Mannheimer HC en 3-1 van het Belgische Royal Daring (Bel).

Comments (5)

 1. Onze Cox had weer lekkere teksten in het AD over Boudewijn Pars en Robin de Boer.

 2. Dat hun weggaan bij Kampong arrogant is van Robin en dat Pars niet in zich zelf wilde investeren en daarom is vertrokken.

  Fijne teksten dus.

  Blijkbaar komt er toch kritiek op of vanuit de jeugdopleiding van Kampong omdat er nu nog maar weinig spelers in H1 zitten. En de huishouding best goedkoper kan met eigen jeugd.

  Dit laatste staat niet in het AD overigens.

 3. Heb het stukje ook gelezen. Sneer die onnodig is. Ik begreep dat de Boer te horen had gekregen niet bij selectie van 1e te komen. Zijn oude club waar hij altijd heeft gehockeyd, tot hij zoals wel meer talenten uit de regio midden nederland naar Kampong vertrok, geeft hem wel de kans in het eerste in de hoofdklasse te spelen. Het is pas arrogant van Cox/Kampong om daar boos over te zijn. De Boer is supertalent dat meer leert in HK dan in JA1 van Kampong. Pars kreeg te horen dat hij 2e keeper zou worden, net zoals De Wijkersloot, en dan is het niet gek dat je er voor kiest om dan in de buurt, net zoals de Wijkersloot -wat Kampong wel goed vindt???- als 1e keeper in de top van de OVK te spelen. Pars investeert daarmee juist in zichzelf. De Boer en Pars gaan meer leren komend seizoen bij Schaerweijde en SCHC dan ze als A1 speler en tweede keeper bij Kampong zouden leren. Daar had Kampong van kunnen profiteren, maar denk niet dat deze jongens na dit interview nog ooit terugkeren naar Kampong.

 4. @Jaap tact,inzicht en klasse is hetgeen, onder andere, ontbreekt bij Kampong (Cox & Van Nierop)
  Ik ben het dan ook helemaal eens met jouw verslag.Uiteindelijk komen deze “heren” zichzelf tegen, helaas ten koste van Kampong.

Reageer