Video: Samenvatting Rotterdam - Bloemendaal - Hoofdklasse Hockey Nederland

Comments (7)

 1. Zo dit had ik niet verwacht. Vraag me af of het al rommelt bij Bloemendaal. Kan me na de prestaties van vorig jaar en de huidige vorm niet voor stellen dat Garcia erg lekker zit daar.

  Bloemendaalwatchers die al meer kunnen vertellen?

 2. Prima ontwikkeling dit, al die samenvattingen van de heren hoofdklasse.

 3. Die nr 7 van Bloemendaal ziet er echt heeeeeeel slap uit bij de 3e en de 4e tegengoal. Is dat niet een van de verdedigers van ons nationale XI-tal?

 4. Deze verdediger is inderdaad een veel te zwakke speler om te worden geselecteerd voor het Nederlands elftal. Maakt veel te veel fouten.

 5. Jolie zit bij 3 goals totaal mis. Nog erger hij doet helemaal niks. Bizar dat deze middelmatige speler nog steeds wordt opgeroepen.

 6. Jolie doet het ook een aantal keer goed, maar rekent op Stockman. Jolie is erg afwachtend in een paar gevallen, is hij half geblesseerd? Singh sjokt nog bij een tegengoal achter een vent aan, te laat dus. Stockman ook niet sterk bij 2 goals.
  Bloemendaal oogt in deze samenvatting gelaten. Hoop dat dit een incident is.

 7. Teveel bezig met aanvoerder zijn , overmatig schreeuwen naar teamgenoten en te weinig bezig met zijn eigen spel. Voor hem beter wanneer die band bij iemand anders terecht komt, en hij zich weer kan focussen op zijn eigen spel en linie.

Reageer