Comments (26)

 1. geen commentaar op de onderliggende muziek svp … ga ik toch niet naar “luisteren” 🙂

 2. Wat een heerlijke samenvatting! Meer van deze!

 3. Wat een naar ventje die hertzberger, staat op verliezen en gaat alleen maar duwen en uitlokken.

 4. Wat heeft Schaerweijde goed gespeeld, had verdiend te winnen.
  En idd die Hertzberger een naar mannetje….. .
  die schouderduw bij de laatste corner was ook niet misselijk.

 5. Zondag de wedstrijd gezien, erg vermakelijk. Schaerwijde speelt veel leuker dan afgelopen jaren, fris combinatiehockey met veel snelheid. Uiteraard meer kwaliteit bij Rotterdam, maar kwam weinig uit. Schaerwijde hield het goed dicht en Rotterdam miste creativiteit. Veel oogkloppen op, pielen richting het doel op hoop van zegen. Wist ook niet dat Hertzberger zo’n slechte verliezer is, als aanvoerder slecht voorbeeld voor de vele aanwezige jeugd. Alleen maar uitlokken, duwen, opstootjes opzoeken, schreeuwen, schelden. Vond dat Schaerwijde meer verdiende.

 6. Verhalen gingen van een trap, schouderduw, tot elleboogstoot.
  Helaas kan ik op deze beelden niets zien, behalve een soort van schouderduw bij de laatste corner….. . Maar weet eigenlijk niet of dat Herzberger was.

 7. Viel me wel tegen dat Jeroen met zo’n ervaring zich zo manifesteerde tegen jongens als Niek. Moet zo’n jongen toch niet doen. Heb al zijn ageren tegen de scheids er maar buiten gelaten, want draagt niets bij aan de samenvatting…… maar vond het wel jammer te moeten zien.

 8. Wat een ontzettende pro-schaerweijde film. Heeft volgens mij weinig met een wedstrijd samenvatten te maken.
  Helemaal om hier suggestief je gelijk naar een scheidsrechter te halen. Beetje jammer. Calimero gedrag…

 9. @Theo stel je niet zo aan. Helemaal niks pro Schaerweijde, gewoon een goeie samenvatting waar kansen van beide teams te zien zijn.. Kijk anders gewoon niet volgende keer!

 10. Leuke opname van de wedstrijd R’dam-S’weijde maar die muziek maakt het heel “onrustig” en dat gaat ten koste van de beelden !! Muziek uitzetten is een optie maar zonder muziek leuker om naar te kijken!Knap werk overigens van S’weijde!

 11. @Theo, ga lekker zelf filmen of kijk er gewoon niet naar! Topbeelden om naar te kijken!

 12. Volgens mij kom ik met gedegen argumenten waarom ik het een pro-schaerweijde film vindt. Ik vind dat je een samenvatting van de wedstrijd moet geven en niet een subjectief verhaal om je gelijk te halen (scheidsrechter, wij zijn ook goed).
  Beetje raar om dan met teksten te komen als “ouwe jankert” of “dan kijk je toch niet”….
  Zegt weinig over de inhoudelijke discussie of dit wel of niet pro-schaerweijde is…

 13. Volgens mij probeert hier niemand ‘de journalist’ uit te hangen, maar deelt de videoman van Schaerweijde zijn gemonteerde beelden. Helemaal prima en dan ga jij er een waardeoordeel aan geven. Vraag ff aan Rotterdam of ze hun samenvatting doorsturen of misschien komt de volgende keer de NOS wel. Zo jammer en typisch Nederlands om goedbedoelde initiatieven weer af te gaan zeiken!

 14. @Theo: Je hebt gelijk dat het pro Schaerweijde is. Elke mooie redding van Arek of doelpunt van ons herhaal ik in slomo. Elk doelpunt van de tegenstander beschouw ik maar als een ‘geregistreerd feit’. Ik maak in eerste instantie een samenvatting voor de jongens.
  Eigenlijk maak ik alleen een s’vatting bij 3 punten, maar omdat ze gisteren zo hard geknokt hadden, vond ik het wel waard om er eentje te maken.

  Muziek kan inderdaad als onrustig ervaren worden… dat heb je zo met Prodigy. Maar past wel bij dat stel jonge honden.

  Ik registreer dat de bal niet buiten de cirkel is geweest. Heb verder geen oordeel over de scheids. Hanteer het principe “De scheids heeft altijd gelijk …. ook al heeft hij ongelijk.” 😉

  De beelden van R’dam zijn nog niet beschikbaar, maar ik ga zeker even kijken vanuit zijn view wat de bal daar doet 😉

 15. Ha ha, daar is onze Frank weer. Even vriendelijk als altijd. Wat een fantastische video weer. Ik kijk al weer reikhalzend uit naar die van aanstaande maandag

 16. los van bovenstaande discussie zou het hier ook kunnen gaan over de stap die Schaerweijde tot nu toe aan het zetten is. vorig jaar werden ze totaal weggespeeld in Rotterdam. Nu staat er een jonge en frisse ploeg. Alle complimenten aan coach Dave Smolenaars die de ploeg naar zijn hand aan het zetten is. Goed beleid van de club. Beperkte financiele middelen en kiezen voor jonge talentvolle spelers aangevuld met enkele ervaren buitenlanders (3). Goede ontwikkeling van JO spelers Tijn Lissone en Niek Merkus. Zij stonden echt geweldig te spelen en hielden hun hoofd koel. Daarnaast bloeien Leon Hemminga en Casper Horn op in Zeist. Ook de andere jonge spelers worden beter en fitter. Team zit nu in een mooie flow. Ben benieuwd of ze deze lijn kunnen voortzetten in de komende weken.

  Rotterdam speelde veel te gemakzuchtig en dan redt je het niet tegen clubs uit het rechter rijtje. Laten we ophouden over Herzberger. Ik zie het als een uitzondering in een hectisce slotfase. Suicide uitloper nam ook risico.

 17. Het ging bij hertzberger niet alleen om dat laatste moment bij de strafcorner, in de tweede helft zie je hem vaker duwtjes geven: op 6:15 en 8:15. Treitergedrag van de captain van Rotterdam…

 18. heb de beelden nog eens goed bekeken en zie idd op 6.15 en 8.15 VOETBALgedag van dhr Hertzberger. En zo was hij de hele wedstrijd, met name in de 2e helft.

 19. Strafcorner

  Volgens mij moet Rotterdam gewoon wat meer op de corner oefenen…

 20. Corner: heb je die corner niet gezien tegen Bloemendaal die was redelijk Nice hoor

 21. Voetbalgedrag? Ik heb er echt helemaal niets op tegen wat Hertzberger doet. Hij is heel fel en scherp. Als hij over de schreef gaat, moet de scheidsrechter er wat aan doen. Doet die dat niet, dan is het binnen de perken. Uiteindelijk heeft het ook nog resultaat, dus dat is mooi voor Hertzberger.

  Heb de wedstrijd niet ‘live’ gezien, maar uit de samenvatting lijkt het alsof Schaerweijde vooral in de eerste helft beter speelde en het daarna helemaal leeg was. Kan ook zo zijn dat Rotterdam ongeconcentreerd aan de wedstrijd begonnen is, gezien het aantal verdedigende fouten in de eerste helft.

 22. Komend weekend een heerlijk potje voor de Zeisternaren, ze staan op dit moment 2 punten voor op Amsterdam. Met twee oud gedienden in de ploeg een mooi uitgangspunt voor een prachtig affiche. Grappig dat Amsterdam deze talenten heeft laten lopen en deze het nu heel goed doen in een veel minder team (op papier). Minder druk kan zorgen voor progressie. De weg PO zijn voor Amsterdam heel ver weg, zeker als er komend weekend weer niet gewonnen gaat worden!

 23. Helaas zal er maandag geen samenvatting zijn, gezien de gekozen 3-punten strategie

 24. Was fantastische corner tegen Bloemendaal, maar volgens mij missen ze er nogal wat tegen Schaerweijde en verlies je 2 belangrijke punten…

 25. Dank je Peter. “Helaas…” mijn beelden worden dus gewaardeerd 😉

  Ik hoop natuurlijk dat ik wel een video er van kan maken, maar A’dam zal gewaarschuwd zijn na afgelopen weekend.

 26. Super mooi filmpje, ook al verliezen ze dan is het nog steeds mooi om als supporter je club te zien. Ga zo door en Rotterdam had gewoon niet zijn dag aan het filmpje te zien!

Reageer

Contact Us