Video: Samenvatting Schaerweijde – Hurley (heren)

Comments (11)

 1. Terechte uitslag, Schaerweijde slap. Maar wat doet Janiek Braaksma bij 2:16! zo’n moment fysiek provoceren. Wel opvallend dat bij 1e goal niet voor gevaarlijk spel werd afgefloten…

 2. wat heerlijk dat de samenvatting nu van hoofdklassehockey moet komen, terwijl bij de afgelopen winst potjes van SW binnen een dag een samenvatting van 10 minuten werd geplaatst!! typisch!

 3. @Mooi, is videoman van SW altijd duidelijk over geweest. Als “beloning” voor drie punten (of 1 punt tegen topper….) maakt hij zo’n samenvatting voor spelers. SW verdient nav wedstrijd tegen Hurley nu geen beloning. Maar Hurley, zelfs met 3 punten in de tas, verdient ook geen beloning. Wat een pover hockey spelen ze al hele seizoen.

 4. Ach hou op man, Hurley speelt realistisch tegen topteams en komt altijd 1-0 voor en de tweede helft gaat het met vlagen te snel.
  Tegen mindere teams als sweijde/tilburg/push maken ze altijd 3 goals.
  Kan je moeilijk handballen/muur etc noemen, dat is gewoon grote klasse van die jongens voorin.

  Niet zeuren daar in Zeist, zien jullie wel in adam volgend jaar.

 5. wat een rare actie van braaksma idd, hoort niet op de hockeyvelden.

 6. Beloning? Het zijn toch geen pubers! Kom op elke week zo’n video…

 7. Arnold von Weiler

  S’weijde gaf geen gas. Speelde te makkelijk. Of Hurley terecht heeft gewonnen, weet ik niet. S’weijde maakte geen aanspraak. @@mooi, ik denk dat volgend jaar in 020, Hurley nog niet veilig is en dan de aanval moet kiezen, komt er ruimte en dan… @Gennaro, ook jij bent een puber, gezien je reactie maar ik ook, want ik reageer op je:) :). Hurley en Trompie , gefeliciteerd.

 8. Ik blijf inderdaad eeuwig jong! SW, Pinoke en Hurley zullen gaan strijden om plek 9.

 9. Ach rare actie valt wel mee. Zo wordt NL elftal elke keer 2e in finale tegen Australische kasten. Die stappen ook niet voor je opzij hoor. Vraag maar aan Billy Bakker in de WK finale. Geen bal geraakt en 10 blauwe plekken, helemaal uit de wedstrijd gespeeld door die kasten achterin en Hammond/Turner. Wat harder worden in NL

 10. @Bob
  Inderdaad fysiek provoceren, maar dat hoort er toch gewoon bij. Heren hockey en geen meisjes D7. Eens met Actie!

  Fijne goals ook van Verhoef die zijn 1e seizoen hoofdklasse speelt en meteen belangrijk is.

 11. @joep, werd tijd.. hij had tot nu toe nog geen pepernoot geraakt

Reageer