Video: Samenvatting Schaerweijde – Kampong (heren)

Comments (10)

 1. Dit jaar redt Schaerweijde het nog wel. Volgend jaar, met geen geld, verwacht ik dat ze het heel lastig krijgen. Keeper is niet goed, geen corner. Ze gaan het lastig krijgen

 2. Zo slecht is Arek toch niet? Die man redt iedere wedstrijd best wat ballen en niet alleen de makkelijke, als ik je mag doorverwijzen naar het filmpje: de strafcorner pakt hij goed en ook een schot.

 3. @kenner, weet je meer ??? Is er inderdaad geen geld meer ?? Waar blijft de nieuwe coach??@joost, hij is geen zekerheid meer. Gaan ook ballen langs zijn benen.

 4. De buurman

  Rommelt daar wel, coach dames 1 eruit, coach heren 1 eruit, geen opvolging. Over geld weet ik niet, wel een mooie kuil. Denk niet dat hoofdklassespelers graag op/bij Schaerweijde willen spelen. Pappen en nat houden. Zo gaan ze het niet redden, denk ik.

 5. Schoolmeester

  Nieuw Zeist, gaat mis daar.

 6. Geld hebben ze nooit gehad daar toch? Ze hebben een van de kleinste budgetten uit HK.Maar wel talenten. Is wel wat onervaren, daarom hebben ze moeite wedstrijden tegen rechterrijtje te winnen. Maar resultaten tegen top 6 zijn beter dan wie dan ook uit rechterrijtje. Voor winterstop wel punten tegen Rdam, Adam en Kampong, nu net niet. Schaarweijde wordt volgend jaar sterker, ze hebben veel jonge spelers (JO materiaal) die ook volgend seizoen daar spelen en extra jaar ervaring hebben. En dat keeper niet goed is… Ze hebben minste doelpunten tegen van hele rechterrijtje dus echt slecht zal-ie niet zijn.

 7. Lees hier geen hele rare dingen. Kenner weet meer. Mooie nickname schoolmeester.

 8. Weet idd meer. @Arnold als jij bent wie ik denk, weet jij ook meer. Vertel!!

 9. Kenner, jij moet bij de AIVD gaan werken. Top politieagent. Ben Arnold, misschien wel wie jij denkt te kennen. Wat moet ik vertellen dan? Ik ga nu eten oke. Vertel jij maar wat je wil, dan reageer ik wel, of niet.

 10. Oud Speler

  Ach, toen ik daar nog speelde was er nooit geld. Zal nooit geld zijn maar wel gasten die iets kunnen en willen. Voor het geld hoef je er niet naar toe. Wel voor de club.

Reageer