Comments (17)

 1. wauw push is echt heel matig

 2. Die actie (twee Pushers het bos in) en pass (over halve veld waar hij medespeler vrij voor de keeper zet) op 3:08 min van Leon Hemminga had doelpunt verdiend. Prachtig, grote klasse.

 3. alleen jammer van die jankmuziek erbij. Blij dat KampongTV ermee gestopt is.

 4. zet gewoon je geluid uit.

  Spelers houden ervan en die zijn mijn eerste doelgroep.

 5. Frank, ik vind het prachtige beelden en vind muziek er onder ook wel leuk (volgende keer “let me entertain you” van Robbie Williams?). Zou leuk zijn als iedere HK/OVK club zulke samenvattingen (en niet alleen de doelpunten) beschikbaar maakte. Frank, ga er ajb mee door, net zo als Kampong, DB, HGC e.a.

 6. @FM Frank Mulder wat is je bedoeling bij de corner van Push die erin zit om zo’n lijntje te trekken waar de bal precies komt? Gewoon op goal dus niks mis mee

 7. Benfrankniet

  @Henk, misschien dat wel: te laten zien dat-ie gewoon telt… vindt het wel leuke toevoeging zo’n lijntje.

 8. @Henk …. inderdaad om te laten zien dat de bal in het doel zou gaan. Om alle supporters vanaf de zijlijn te laten zien, wat ze zelf vanuit hun hoek niet konden zien.

 9. @FM voortaan altijd maar zo’n lijntje dan bij elke goal! Nee gekkigheid, goed gefilmd!

 10. Arnold von Weiler

  Klasse gedaan Frank.. Lekker mee doorgaan.

 11. Thnx Arnold, heb de lads aangegeven dat er een voorwaarde aan zit. 3 punten = samenvatting. 0 punten = no go.

 12. Arnold von Weiler

  @FM Ha had, dat doe je goed…. en terecht

 13. Das wel jammer dan, zijn leuke filmpjes, maar ben bang dat er niet veel potjes gewonnen zullen worden.

 14. Tja, zie het als een incentive. Daarbij, niets is vervelender dan te verliezen …. oh ja toch wel … een verloren pot moeten editten voor een samenvatting is nòg erger.

  Daarbij, de oplettende kijker ziet dat onze doelpunten breeduit worden herhaald, maar doelpunten van de tegenpartij niet.

  Ik ben niet van de verslaggeving, deze video’s zijn bedoeld als ‘feel good’ voor de guys.

  Dit heb ik enkele jaren geleden ook gedaan, toen er nog geen uitwisseling was van beelden in de hoofdklasse, dus toen zaten de video’s verstopt en alleen bereikbaar voor H1….. Nu maakt dat niks meer uit, dus zijn ze openbaar.

 15. Haha, als je bij Schaerweijde in H1 speelt, kreeg je naast je jaarlijkse vergoeding dus ook de beelden als je goed gespeeld hebt…briljant. Nog meer secundaire arbeidsvoorwaarden die het vermelden waard zijn?

  ff zonder dollen, zijn gewoon leuke beelden. Je krijgt een goed beeld van de hockey hoofdklasse en de verschillende teams, draagt bij aan de commercie etc. De clubs uit de provincie Utrecht geven iig het goede voorbeeld! Dus ga zo door Frank en bij verlies gewoon objectief de goals achter elkaar plaatsen.

 16. Super leuk die filmpjes, en die herhalingen heel fijn en handig!
  wordt ook gebruikt om samen met de kids te analyseren, waar ging het mis, wie had waar moeten staan etc.
  Vooral doorgaan!

 17. HockeyFanaat

  vreselijk muziek, zet toch uit!

Reageer

Contact Us