Video: Samenvatting Schaerweijde - Tilburg | Hoofdklasse Hockey Nederland

Comments (10)

 1. Ja nou snap ik waarom Taeke 2x kon scoren, dat is Pippo de clown in de goal bij Tilburg

 2. Niet aardig van je Peter, die Taeke heeft echt nog wel een internationale corner en die 2e was echt niet mijn fout, die ging echt heel hard tussen mijn benen

 3. Camille,(pippo) je hebt goed gekeept. Peter is zo’n azijn zeiker. Veel succes zondag tegen hurley. Je schaerweijde maatje..

 4. Die tweede was wel houdbaar. En bij Tilburg vond ik het eigenlijk net niet. Als dit de onderkant van de hoofdklasse is, dan gaan ze een heel erg lastig jaar krijgen.

  En hou toch op met de topcorner van TT.

 5. Keeeeepertje

  Mooi dat die 2 corners van Taekema erin gingen. Volgens mij waren beiden alleen wel houdbaar…

  Camille is inderdaad een prima keeper. In de return pakt hij de corners van Taekema dus gewoon.

 6. Ja en van Emstede is een super keeper…. Doeiii.. Overigens vond ik de eerste goal van TT gewoon degelijk in het hoekje

 7. Camille is een uitstekende keeper, alleen hij pakt bijna geen corners! Dat is zijn enige minpunt.

 8. Camille is de minste keeper uit de hoofdklasse.. sterker nog, vorig jaar in de overgangsklasse was niet eens de beste, maar ja dat zal wel alleen mijn mening zijn.

  Waar ik benieuwd naar ben, is hoe veel jongens van Tilburg zich hoofdklasse waardig vinden en niet blijven omdat tilburg gedegradeerd is..?

 9. Camille is een prima keeper. Corners van TT zijn houdbaar. Ook al zat die eerste in het hoekje, hij was niet onhoudbaar. Nu lekker ophouden met mekkeren Schaerweijde want zelfs met deze aankoop gaan jullie een rampseizoen tegemoet. Doei.

 10. @Marcel Camille heeft veruit het beste gepresteerd onder de keepers in de overgangsklasse. Hij heeft dit seizoen wel een zwakke start. Het probleem ligt bij Tilburg vooral in het scoren. Dit was al in de OVK en gaat nu gewoon door in de hoofdklasse.

Reageer