Video: SCHC en Voordaan zeer aan elkaar gewaagd in strijd om hoofdklasseplek

De nummers één uit de overgangsklasse, de herenteams van SCHC en Voordaan, maken in een onderlinge play-off strijd uit wie er rechtstreeks naar de hoofdklasse zal promoveren. Het eerste duel werd op SCHC met 1-3 gewonnen door Voordaan en dus moest Stichtsche zondag winnen om nog in de race te blijven. Dat deed de ploeg van Albert-Kees Manenschijn in een spectaculair duel dat uiteindelijk eindigde in een 4-5 overwinning voor de Bilthovenaren.

Donderdag wordt het allesbeslissende derde duel gespeeld. De winnaar bemachtigt een plek in de hoofdklasse, de verliezer speelt een nieuwe play-off reeks tegen Tilburg. Bekijk hier de doelpunten uit de wedstrijd  van zondag.

Comments (4)

  1. Deze teams zijn beide hoofdklasse waardig Tilburg zal een Zware klus hebben om deze teams te verslaan

  2. Tilburg zat er in veel wedstrijden dit seizoen dicht bij dus denk dat zij, als zal het niet makkelijk zijn, uiteindelijk wel winnen. Die wedstrijd van komende donderdag brengt ook nog wat extra emotionele schade en kost veel fysieke kracht voor SCHC en Voordaan. Tilburg heeft zich rustig kunnen voorbereiden en drie keer in drie weken gewonnen van Schaerweijde.

  3. Als je kijkt hoe beide teams verdedigen dan hebben ze geen schijn van kans in de hoofdklasse. Tilburg zat er, zoals Bart al schrijft, in veel wedstrijden dicht bij. Tilburg is ook nog niet goed genoeg voor de hoofdklasse maar wel veel verder dan deze twee teams.

  4. wow great goals. ik acht tilburg toch sterker

Reageer