kampong-margot-zuidhof

Vol hockeyprogramma bij NOS, Ziggo en Hoofdklassehockey

Vandaag starten de dames alweer aan de vierde speelronde in de Hoofdklasse dames. Om 12.10 start Pinoké in de ontmoeting tegen Den Bosch. De heren starten de derde speelronde om 14.45 uur in de Tulp Hoofdklasse.

Ziggo zal vanaf 12.00 uur een LIVE verslag doen van de wedstrijd Pinoké tegen Den Bosch. De Steekneuzen moesten afgelopen vrijdag een gevoelige nederlaag verwerken. In de uit-wedstrijd tegen SCHC werd maar liefst met 5-0 verloren. Het commentaar van de wedstrijd zal worden verzorgd door John van Vliet.

Doordat de wedstrijd Amsterdam tegen Rotterdam is uitgesteld naar komende dinsdag gaat de NOS vandaag een LIVE uitzending presenteren op ‘t Kopje. Vanaf 14.15 uur nemen de heren van Bloemendaal het op tegen Den Bosch.

Hoofdklassehockey op Kampong

Uiteraard is Hoofdklassehockey ook weer LIVE op de Nederlandse hockeyvelden. Vanaf 12.45 uur zullen alle belangrijke updates van de wedstrijd Kampong tegen Oranje-Rood worden gegeven. Een uitgebreid wedstrijdverslag met interviews volgt later die middag. Om 14.45 uur zal ook de wedstrijd tussen de heren van Kampong en Almere worden gevolgd.

Reageer

Contact Us