Voordaan-middenvelder naar Kampong

Rutger Marres speelt komend seizoen bij Kampong. De middenvelder komt over van Voordaan waar hij vijf seizoenen speelde en tekent voor twee seizoenen.

In een persbericht dat Kampong zondagavond naar buiten bracht vertelt Marres: “Ik vind het geweldig dat ik nu de kans krijg om bij Kampong te hockeyen. Het is een hele mooie club waar elke wedstrijd veel publiek langs de kant staat. Daarbij is het de kans voor me om een betere hockeyer te worden. Ik ga hier met internationale toppers spelen en daar ga ik heel veel van opsteken. De komende twee jaar wil ik kijken hoe hoog mijn lat ligt.”

Kampongcoach Alexander Cox had de middenvelder al langer in het vizier door zijn sterke fysiek en zijn goede loopvermogen. “Daarnaast is hij jong en ambitieus. Ik heb er vertrouwen in dat hij klaar is voor een volgende stap.”

Naast Marres werd al eerder bekend dat ook Joost van de Vijfeijken (Pinoké), Loïck Luypaert (Dragons) en Pepijn Luijkx (Den Bosch) de overstap naar Kampong maken. Benieuwd naar andere transfers in de hoofdklasse? Klik dan hier voor een overzicht.

Reageer