Voorspellingen Heren OVK Promotiepoule | Hoofdklasse Hockey Nederland

Voorspellingen Heren OVK Promotiepoule

HDM-Tilburg
HDM verloor vorige week de stadsderby bij Klein Zwitserland en zakte daardoor weer naar de voorlaatste plaats op de ranglijst. Tilburg is nog volop in de strijd om plek twee. Afgelopen weekend kwam de formatie van coach Roger van Gent niet verder dan een gelijkspel tegen Push en zag daardoor de kans op directe promotie vervliegen. Ook komende zondag zit er geen zege in.
Voorspelling: 2-2
Rood-Wit-Almere
Rood-Wit kwam op visite bij Voordaan geen moment in de wedstrijd. Binnen de kortste keren stond het 4-0 achter en daarmee was de wedstrijd wel gespeeld. Almere boekte een regelmatig zege op hekkensluiter Oss en hoopt ook in de directe strijd om plek drie aan het langste eind te trekken. Dat lukt wonderwel.
Voorspelling: 3-4
Voordaan-Push
Door de ruime overwinning op Rood-Wit is Voordaan niet meer te achterhalen. Het is na het seizoen 2007-2008, de tweede jaargang in de Hoofdklasse voor de ploeg uit Groenekan. Push valt dit seizoen behoorlijk tegen. De Bredanaars hebben nog een kleine kans op het bereiken van de play-offs. Voordaan mist door het kampioenschap wat scherpte en Push profiteert daar maximaal van.
Voorspelling: 2-3
Oss-Klein Zwitserland
Oss verloor vorig weekend bij Almere en dat betekende alweer de elfde nederlaag in de kampioenspoule. Het is nu zelfs niet meer mogelijk om van de laatste plaats af te komen. Klein Zwitserland won het duel met stadsgenoot HDM en draait een vrij anoniem seizoen. Op bezoek bij Oss winnen de Steenbokken in een aantrekkelijk duel.
Voorspelling: 2-4

Reageer