Voorspellingen van zondag 29 september (heren)

Lees hier de voorspellingen voor zondag 29 september. Op het programma staan mooie wedstrijden zoals Hurley – Amsterdam en Schaerweijde – Kampong. Ben je het er niet mee eens? Laat jou voorspelling hieronder achter.

Oranje Zwart – Laren

Voor Laren zit het allemaal niet mee. Ondanks dat zij de afgelopen vier wedstrijden goed stand hebben weten te houden, viel het kwartje nog niet de goede kant op. Nu kampt het team ook nog eens met veel blessures. Keeper Goedegebuure ligt er voor een lange periode uit met een schouder blessure. Daarnaast zijn Hidde Kruize en Eli Matheson ook niet fit. Oranje Zwart speelt thuis tegen de nummer laatste van de Hoofdklasse en zal het onervaren team omver spelen: 4-0.

HGC – Pinoké

HGC werd in Tilburg weer met beide voeten op de grond gezet. Na de winst tegen onder andere Rotterdam en OZ speelde zij tegen de nieuwkomer gelijk. Desalniettemin staan zij samen aan kop met Amsterdam. Pinoké heeft niet zo’n denderende start van de competitie. Zij staan met drie punten op de 10e plek. Het is dus weer eens tijd voor een overwinning. Justin Reid-Ross zak hier persoonlijk voor zorgen: 2-3.
Tilburg – Rotterdam

Tilburg zette vorige week een uitstekend resultaat neer tegen HGC. Rotterdam verloor van HGC maar pakte het goed op door van Den Bosch te winnen. De landskampioen heeft nog niet helemaal zijn draai gevonden dit seizoen. Met nog maar twee overwinning, die niet eens overtuigend waren, zijn zij nog lang niet waar zij vorig seizoen eindigden. Tilburg moet stappen gaan maken en dat kunnen ze goed thuis, voor Rotterdam zal het een lastige wedstrijd worden. Met name door het publiek dat in grote getallen langs de lijn staat: 3-3.
Bloemendaal – Den Bosch

Bloemendaal heeft een zuur weekend achter de rug. Het werd twee keer verslagen door Amsterdam en Kampong. Volgens veel hockeykenners en bezoekers van Hoofdklassehockey.nl is het team een bij elkaar gekocht team. Waar Singh op de verkeerde plaats staat en waar zij nog niet goed op elkaar ingespeeld zijn. Wellicht kennen ze elkaar na 5 wedstrijden beter en kunnen ze weer een goede wedstrijd neerzetten tegen Den Bosch: 4-2.
Schaerweijde – Kampong

In de kuil wordt zondag de kraker van Utrecht gespeeld. Kampong komt op bezoek en komt daar veel ‘oud-Kampongers’ tegen. Schaerweijde begon sterk aan de competitie, maar Kampong is weer terug aan het krabbelen. Met twee hele sterke gewonnen wedstrijden van het afgelopen weekend laten ze zien dat ze weer terug zijn. Kemperman speelt weer en hij is ontzettend belangrijk. Kampong wint in Zeist met: 3-5.
Hurley – Amsterdam

De derby van het Amsterdamse Bos. NOS staat langs de lijn, ‘s avond een TD op Hurley en dus waarschijnlijk ontzettend veel publiek. Hurley staat vierde en doet het verassend goed. Amsterdam staat eerste en laat zien dat het dit seizoen weer vol meestrijd om de landstitel. Met een goede overwinning van afgelopen weekend zullen zij met zelfvertrouwen naar Hurley gaan. Topscorer Mirco Pruijser (7 goals) zal weer trefzeker zijn, net als Billy Bakker (5 goals): 2-5

Comments (8)

 1. Ontzettende scorebord-journalist. Tilburg mist dit weekend de Australiërs en heeft te kampen met blessures. Die gaan er gewoon hard van af tegen Rotterdam.

 2. @hockeykenner

  Nuttige toevoeging jongen. Doe liever een poging om een betere voorspelling te maken.
  Ik denk dat de voorspellingen redelijk kloppen, behalve HCG-Pinoke, ik verwacht een overwinning van HCG. En inderdaad gaat Tilburg dik verliezen.

 3. Weet niet waar je het over hebt @hockeykenner. Als dit gaat over scorebord journalistiek dan kan ik me er wel iets bij voorstellen. Verder vind ik deze voorspellingen ook wel een beetje een kopie van de andere websites over hockey.

 4. @hockeykenner ik mis nieuws op deze site. Het is jammer dat daar niet meer aandacht in gestoken wordt.

 5. Als voortaan structureel pas op maandag de stand en het nieuws over het weekend op deze site wordt bijgewerkt, is het snel gedaan met de bezoekersaantallen als je het mij vraagt…

 6. @Bart, zelfs al zou dat gebeuren… Het zal toch nooit hetzelfde worden als de tijd dat Tamarinov dag en nacht met zijn kindje bezig was.

 7. Misschien is het een plan dat de redactie eens iets gaat doen met de opmerkingen die geplaatst worden. Zo moeilijk moet het toch niet zijn om alle 24 hoofdklasseteams wekelijks informatie te laten delen. Dan heb je tenminste unieke verhalen en niet knip, plak en herschrijf werk. Dat begint namelijk irritant te worden.

 8. Je denkt toch niet serieus dat er lering uit getrokken wordt, Hamelen?

Reageer

Contact Us