Wouter Brasem terug op oude nest | Hoofdklasse Hockey Nederland

Wouter Brasem terug op oude nest

Foto © Euro Hockey League / Frank Uijlenbroek

Wouter Brasem (foto rechts) keert na een kort uitstapje bij HGC terug naar Klein Zwitserland, de club waar Brasem is opgegroeid. De 21-jarige aanvaller speelde slechts één seizoen voor de Gazellen.

Brasem maakte afgelopen seizoen deel uit van de EHL-selectie, die door de Wassenaarse ploeg werd gewonnen. De aanvaller was goed voor twee doelpunten.

Comments (10)

 1. Van Oostduin

  Goed voor Brasem en goed voor KZ.

 2. Puur op basis van hockeykwaliteiten kan Wouter mee in de hoofdklasse. Reden van zijn niet slagen bij bij HGC is – vermoed ik – dat zijn leven meer dan goed is ook uit andere zaken dan hockey bestaat, zoals een volwaardig studentenleven. Iets wat bij zijn oude club, een niveautje lager, makkelijker te realiseren is zonder dat het hem z’n basisplaats kost.

 3. vind het ook meer een ovk speler, HGC loopt rrouwens wel behoorlijk leeg.

 4. Van Oostduin

  Natuurlijk kan Wouter Brasem in de Hoofdklasse mee. Wat mij betreft geen twijfel. Op dit moment in zijn leven maakt hij echter kennelijk andere keuzes. Zijn goed recht. Misschien voor hem ook wel gezelliger op KZ. Letterlijk in de voortuin en daar opgegroeid. En waar hij op termijn terecht komt? We zullen zien.

 5. wouter pieter potlood

  woutje wipstaart is een king
  kus anoniempje

 6. Woutje wipstaart

  @ Wouter pieter potlood: +1

  Wouter is een king en heeft een beetje een rare tokus

 7. sterke bijdrages de laatste 2 posts

 8. Ik denk dat die het goed gaat doen komend seizoen bij kz. Veel talent, enorm sterke jongen met een harde backhand. voorspelling 20+ goals..

 9. @Kees, lijkt me wat overdreven 20 goals, of tel je ook zijn goals op de training erbij.

 10. Van Oostduin

  Zag hem oefenen. Conditioneel wel wat kwetsbaar geworden. Geen 20 goals op deze manier. Misschien wel op de training. Weer wat tandjes erbij. Dan komt hij weer op niveau. Zonde van zijn talent op deze manier.

Reageer