De Nooijer keert terug bij de Wizzards tijdens de HIL

Hoewel de Oranje mannen niet zullen deelnemen aan de Hockey India League zal Teun de Nooijer wel te zien zijn in de Indiase competitie.

In het AD Sportwereld vertelt de recordinternational dat deze rentree tijdelijk is. “Een maand hockeyen, dat is lekker overzichtelijk en goed te combineren met werk.” Vorig jaar werd de Nooijer voor ruim 69000 euro binnen gehaald bij de Uttar Pradesh Wizzards en ook bij deze deelname zal hij een vergelijkbaar bedrag ontvangen. Het gaat hem echter niet alleen om het geld. Hij vindt het ook mooi een steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van het hockey in India waar de populariteit van de sport sinds de vorige editie enorm is toegenomen. “De eerste HIL was een groot succes en heeft het hockey in India een enorme boost gegeven. Er is in die maand een recordaantal hockeysticks verkocht,” aldus de Nooijer.

Wizzards coach Roelant Oltmans heeft de Nooijer al gesproken over zijn voorbereiding op zijn terugkeer op de Indiase hockeyvelden. Hij is er zeker van dat de Nooijer zich daar heel consciëntieus aan zal houden. Oltmans: “Hij komt echt niet om op de bank te zitten, hij wil een waardevolle bijdrage leveren.”

 

Comments (1)

  1. Je zou bijna naar India afreizen om nog een keer te kijken.

Reageer

Contact Us