Drama compleet, Melanie van Rijn scheurt wederom kruisband af | Hoofdklasse Hockey Nederland

Drama compleet, Melanie van Rijn scheurt wederom kruisband af

Waar wij vorige week nog het mooie nieuws meldde dat speelster Melanie van Rijn na twee lange jaren haar debuut weer mocht maken bij Amsterdam, lijkt een week later het drama compleet te zijn. In de eerste competitiewedstrijd scheurde van Rijn wederom haar kruisband af.

Twee jaar lang moest Melanie van Rijn revalideren van een kruisband blessure. Een medische blunder zorgde ervoor dat zij in een medische mallemolen terecht kwam. Afgelopen zondag tijdens de eerste competitiewedstrijd van Amsterdam, scheurde van Rijn opnieuw haar kruisband af.

“Achteraf blijkt de eerste operatie helemaal verkeerd is gedaan bij mij. Eigenlijk nog erger dan we hadden verwacht. De reden dat hij nu weer afscheurde, had te maken met deze operatie. De kruisband zat niet goed en werkte ook niet goed. In een MRI die ik afgelopen woensdag had, bleek al snel dat ik weer mijn kruisband heb afgescheurd. Er is ‘gelukkig’ verder niet meer schade geconstateerd. Mijn hockeyperspectief ziet er daarom nog ‘positief’ uit.”, aldus van Rijn.

Wederom zal het jonge talent weer moeten revalideren. Een operatie en een jaar van herstel zal in de agenda van van Rijn staan.

Comments (1)

  1. Wauw hoeveel pech kan je hebben en hoe sterk moet je mentaal zijn😱 20 jaar en dan dit allemaal meemaken.
    Diepe buiging dat je er nu weer voor gaat wat ben jij een TOPPER!💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🚗

Reageer