Veel hockey uit de Hoofdklasse komend weekend bij de NOS op TV | Hoofdklasse Hockey Nederland

Veel hockey uit de Hoofdklasse komend weekend bij de NOS op TV

De jeugdteams in Nederland hebben vakantie. Dit geldt niet voor de Hoofdklasse hockey. De dames en heren spelen komend weekend in de twintigste speelronde. Alle wedstrijden zijn live te volgen bij ViaPlay. Ook is de NOS aanwezig. Zaterdag bij Hurley-HGC en zondag bij de kraker Kampong tegen Pinoké.

Hurley is nog vol op in de strijd om het laatste ticket voor de play-offs te veroveren in de Hoofdklasse Dames. Als Hurley wint en concurrent Pinoké verliest, dan gaat Hurley naar de play-offs. HGC speelde lange tijd ook om dit ticket, maar moet zich de laatste wedstrijden van het seizoen richten om de nacompetitie te ontlopen. Bloemendaal, de nummer tien, staat op vier punten achterstand.

NOS Sport is zaterdag bij Hurley-HGC. De samenvatting is te zien in Studio Sport om 23.25 uur op NPO 1 en ook op NOS.nl en in de NOS-app.

Kraker

De absolute kraker in de Tulp Hoofdklasse Heren is de wedstrijd Kampong tegen Pinoké. Kampong heeft zich al geplaatst voor de play-offs, maar wil graag als eerste eindigen in de competitie. Pinoké moet punten pakken om in de top-4 te komen.

De wedstrijd is zondag live te zien bij de NOS. Op NPO 1 wordt direct na de volleybalfinale Orion-Dynamo overgeschakeld naar Utrecht, op NOS.nl en in de NOS-app is de wedstrijd vanaf 14.45 via een livestream te zien.

De livestream van de wedstrijd Kampong tegen Pinoké is komende zondag hier te vinden

Foto: NicvBW

Reageer