Britse Hannah Martin vertrekt naar dames van Hurley. - Hoofdklasse Hockey Nederland

Britse Hannah Martin vertrekt naar dames van Hurley.

Hurley kondigt met trots aan overeenstemming te hebben bereikt met de Britse international Hannah Martin. Martin speelt nu nog in de Engels competitie en vervult daar de rol van middenvelder/aanvaller. Inmiddels heeft zij al 77 interlands achter haar naam staan (37 GB en 40 Engeland).

Dat zullen er straks nog aanmerkelijk meer zijn, als zij zich na de Olympische spelen van Tokyo bij de selectie van Dames 1 aansluit. 
Patrick Bakker, die samen met Ton Wisse ook komend seizoen de coaching voor zijn rekening zal nemen, is blij met haar komst: “Hannah is al jaren een vaste waarde in het team van GB. Met haar halen we een moderne, technische, power hockeyer binnen. Bovendien zal Hannah ons relatief jonge team met haar internationale ervaring en sterke persoonlijkheid verder versterken. Hannah past perfect bij het team. Ze is zeer welkom!”.

Hannah Martin in actie met Eva de Goede.
Hannah Martin in actie met Eva de Goede. Foto: Roel Ubels


Commissaris Tophockey Dames Yaël Goudsmit: “We hadden al eerder contact met Hannah, maar tot aan de OS kon zij hockeyen in Nederland niet combineren met haar verplichtingen voor Team GB. We zijn er trots op dat Hannah echt gekozen heeft voor de sfeer van Hurley en de mogelijkheden om zich als speelster nog verder te ontwikkelen!” 


Hannah is zelf ook verheugd over haar overstap: “I’m very excited to be joining Hurley next season. I’m looking forward to a new challenge and the opportunity to get involved with the club as much as possible!”

Hannah Martin is als eerste bij een hoge bal, als Lauren Stam (links), de bal nog probeert de onderscheppen.
Hannah Martin is als eerste bij een hoge bal, als Lauren Stam (links), de bal nog probeert de onderscheppen. Foto: Roel ubels

Reageer