Dames Pinoké handhaven zich in hoofdklasse

De dames van Pinoké hebben zondagmiddag lijfsbehoud in de hoofdklasse veilig gesteld. De ploeg van Maarten Stenvers versloeg Tilburg in het alles beslissende derde duel met 0-3.

Pinoke - Tilburg dames (2)

Beide ploegen startten fel aan de wedstrijd in Tilburg maar de beste kansen waren in de beginfase weer voor Pinoké dat na de 3-1 nederlaag van woensdag gister in eigen huis met 4-0 te sterk was. Vroeg is het via Sierou Frankema dan ook al raak voor de gasten die binnen uit de tweede corner van de wedstrijd op 0-1 komen. Hoewel Tilburg beter tegenstand biedt dan zaterdag creëert de thuisploeg te weinig kansen om echt gevaarlijk te worden. Tessa Schwarz ziet echter nog wel kans de voorsprong voor de Steekneuzen nog voor rust uit te breiden.

In de tweede helt doet de ploeg van Boaz Janssen er alles aan om aansluiting te vinden, Tilburg strijdt voor wat het waard is maar als Pinoké halverwege de tweede helft de 0-3 binnen schiet is de wedstrijd gespeeld.

Na de knappe play-off reeks van Tilburg waarin eerder Rotterdam werd verslagen is het sprookje van de Brabanders nu over. Zij spelen volgend jaar weer in de overgangsklasse en kunnen het dan opnieuw proberen.

Comments (1)

  1. Jammer jammer! Volgend jaar gaan de dames het halen!

Reageer