Fieke Holman van Amsterdam naar Pinoké - Hoofdklasse Hockey Nederland

Fieke Holman van Amsterdam naar Pinoké


Fieke Holman zal komend seizoen niet meer uitkomen voor AH&BC. In goed onderling overleg met het begeleidingsteam en het bestuur, hebben partijen besloten de samenwerking aan het einde van dit seizoen te beëindigen.
Fieke verwacht op korte termijn rond te komen met Pinoké en tekent daar dan een overeenkomst voor twee seizoenen. Voor Fieke, die vele jaren met heel veel plezier, enthousiasme en inzet voor AH&BC is uitgekomen, verwacht haar carrière bij Pinoké een nieuwe impuls te kunnen geven.
Fieke: “Een stap maken in je carrière is niet iets wat je van de een op de andere dag beslist. Ik heb er dan ook met een aantal mensen, die dicht bij mij staan, goed over gesproken. Natuurlijk ga ik AH&BC missen: ik heb daar veel geleerd, veel meegemaakt en heel mooie tijden beleefd. Ik ben ze daar dankbaar voor. Maar nu is de tijd gekomen om een volgende stap te maken. Bij Pinoké ga ik me door ontwikkelen en hoop daar met minstens net zoveel plezier te hockeyen als ik de afgelopen jaren heb gedaan.”

Comments (13)

 1. een stap terug neem ik aan???

 2. Iman Trafo

  Nee hoor, 100 stappen verder!

 3. nieuwe hockey

  alles voor een beetje geld

 4. of een andere uitdaging. zal er nog wel meer komen daar. meestal komen ze niet alleen.

 5. En weer een ervaren speelster erbij voor pinoke. Goede aanwinst!
  Benieuwd of pinoke ook nog topspeelsters of toptalenten aan zich gaat binden.

 6. @nieuwe hockey, denk dat er meer redenen te bedenken zijn. Als je telkens maar weer moet wijken van de plek waar je het beste uit de verf komt…

 7. En Pinoke gaat langzaam verder in het ritme van de laatste jaren….spelers halen….
  eindelijk wel eens eens speelster van aardig formaat.
  Zou goed zijn als er andere clubs kunnen gaan meedoen voor de PO’s….maar dan moet er wel heel wat versterkt gaan worden…

 8. Misschien meer energie steken in goede jeugdopleiding ipv speelsters(kopen). Zie aan Rotterdam waar je kan eindigen…..

 9. Hoe kun je dat nou zeggen? Is toch echt een soort algemene kennis dat ze op Pinoké zo ongeveer de beste jeugdopleiding van NL hebben. Mijn zoons en dochter hebben helaas elk seizoen het ongenoegen om een vd pinoke topteams tegen te komen en als ik bij die teams de drive, kwaliteit en de bevlogenheid vd begeleiding zie dan denk ik dat het wel goed komt met de jongetjes en meisjes van pinoke.. En als je je team kan versterken om die meisjes op een beter niveau te laten instromen door een fieke holman aan te trekken dan lijkt me dat een goede zaak

 10. Jan uit het Bos

  @Jet, iets beter opletten. Als er in Nederland een club is die er alles aan doet de jeugd naar het hogere plan te brengen dan is het Pinoké wel.
  Die zullen niet zo snel ten onder gaan aan een slechte jeugd. Denk dat het een heel erg goede sta is Fieke over te nemen.

 11. @jan uit het bos, vertel dan eens even wie er bij de heren en de dames uit de eigen jeugd komen die ook in de basis of veel spelen die zijn voor beide teams op 1 hand te tellen.

 12. Hans: meestal is het zo dat de hoogst spelende jeugdelftallen de meeste potentiele hoofdklassespelers herbergen
  Enig historisch besef blijkt ook niet aanwezig en de club van Hans zelf zal toch zeker op dit moment niet meer talent herbergen in jeugd en al helemaal niet zelf opgeleid lijkt me

 13. @Sjon, heb werkelijk geen idee wat je bedoelt?

Reageer