Hentenaar: “Studie weer op de rails en zin om te gaan hockeyen” - Hoofdklasse Hockey Nederland

Hentenaar: “Studie weer op de rails en zin om te gaan hockeyen”

Juliette Hentenaar heeft zin om weer te gaan hockeyen in de Hoofdklasse. Met spierpijn in de benen van de eerste training vertelt de 22-jarige Hentenaar: “Ik heb vorig jaar wat problemen met gehad met m’n studie. Ik had even de ruimte nodig om dat op de rails te krijgen. Dat doel is nu bereikt, dus ik ben blij dat ik weer lekker kan gaan hockeyen.”
Laren of Amsterdam?
Over haar keuze voor Laren: “Het was eigenlijk niet de bedoeling om weg te gaan bij Amsterdam, maar de club dacht daar helaas anders over. Toevallig had ik een tijdje geleden een gemiste oproep van Peter Havenga (topsport commisaris bij Laren red.) en zo is het balletje weer gaan rollen.”
Heel veel zin
“Voor mezelf is het belangrijk om weer in vorm te raken en wedstrijdritme op te doen. Ik moet er niet te veel van verwachten, maar ik hoop dat het gevoel snel terugkomt. De eerste training ging al wel lekker, dus dat is mooi. Hoe goed het team is kan ik nog niet echt zeggen. Er zijn een paar goede speelsters vertrokken en we hebben pas een training gehad zonder de internationals. We gaan het zien, ik heb er gewoon heel veel zin in!”

Reageer