Jisse Waasdorp aan het roer bij dames van Amsterdam - Hoofdklasse Hockey Nederland

Jisse Waasdorp aan het roer bij dames van Amsterdam

Amsterdam heeft Jisse Waasdorp aangetrokken als nieuwe coach voor het eerste damesteam.  Waasdorp volgt Alyson Annan op die naar de Amsterdamse heren vertrekt.

Waasdorp komt van Terriers waar hij sinds 2005 dames 1 coachte. Ook is hij assistent bondscoach bij Nederlands meisjes A en bij het Nederlands damesteam zaalhockey. Waasdorp gaat bij Amsterdam samenwerken met Kristiaan Timman en Aletta van Manen die als respectievelijk assistent-coach en manager aan het team verbonden blijven.

“Coach zijn van Amsterdam Dames 1 is voor mij een prachtige uitdaging die ik vol enthousiasme aanga,” zegt Waasdorp. “Ik ben met heel veel plezier jarenlang coach bij Terriers geweest en zie deze overstap als een mooie stap in mijn carriere.”

Ook de club laat weten blij te zijn met de komst van de ervaren coach, vertelt commissaris Tophockey Dames Frederique Nienhuys-Lopes Cardozo. “We hebben er veel vertrouwen in dat Jisse met onze talentvolle groep speelsters succesvol zal zijn.”

Comments (1)

  1. Een verrassende keuze. Zoals Amsterdam vaker komt met verrassende keuzes als coach.
    Lijkt me uitermate geschikt! Tactisch goed. Communicatief sterk en een prima trainer. Een ander geluid dan z’n voorganger.

Reageer