LIVE Wedstrijdverslag bij diverse wedstrijden in de Hoofdklasse | Hoofdklasse Hockey Nederland
Jorrit Croon wint in 2019 de landstitel met HC Bloemendaal. Foto: Roel Ubels

LIVE Wedstrijdverslag bij diverse wedstrijden in de Hoofdklasse

Op zondag 31 januari gaat de hoofdklasse hockey weer van start. De hoogste klassen in de Olympische sporten hebben een uitzonderingspositie gekregen om onder strikte protocollen de competities te herstarten. 

Helaas mogen er als gevolg van de huidige coronabeperkingen geen toeschouwers bij zijn. Gelukkig hoeft de enthousiaste fan en de hockeyliefhebber zondag 31 januari niks te missen!

LIVE verslag vanuit Bloemendaal

De beelden van de thuiswedstrijden van Bloemendaal Heren 1 en Dames 1 zijn live beschikbaar via onderstaande onze livestream pagina.

Nog mooier wordt het met het commentaar dat geheel in handen is van absolute hockeykenners. De Bloemendaal-iconen Teun de Nooijer en Tim Jenniskens becommentariëren samen de dames, van en de heren wordt verslag gedaan door ‘Jennis’ samen met Jaap Stockmann. 

Bloemendaal Dames 1, dat op een knappe zevende positie staat, neemt het op tegen Victoria om 12.45 uur. Op de vertrouwde tijd van 14.45 uur speelt lijstaanvoerder Bloemendaal tegen topclub Kampong. Beide teams lijken fit en compleet aan de start te verschijnen.

Comments (2)

  1. I love your championship so much!

  2. I think it’s will be a good game .

Reageer