Meerdere duels afgelast of verzet vanwege bevroren velden | Hoofdklasse Hockey Nederland

Meerdere duels afgelast of verzet vanwege bevroren velden

Het weer zit voorlopig niet mee. Een duel in de Hoofdklasse dames is zojuist afgelast. Ook zijn er al een aantal duels van tijd veranderd. Zie hier de laatste ontwikkelingen.

De Heren van Den Bosch spelen ook op veld 2. Er is hier geen camera beschikbaar.

Ook de heren van Hurley gaan spelen op veld 22. Hier zijn geen camera’s.

De dameswedstrijd van Bloemendaal ging niet door. De club is ondertussen het veld aan het sproeien. Het lijkt erop dat de wedstrijd Bloemendaal tegen Kampong gewoon door gaat.

Het duel waarin Kampong het tegen Laren opneemt is ook afgelast. De wedstrijd werd eerst nog een half uur verplaatst, maar gaat nu toch niet door.

Ook de wedstrijd Hurley tegen Oranje-Rood wordt niet uitgezonden. De wedstrijd is verplaatst naar veld 22. Hier staan geen camera’s.

Doordat de wedstrijd Den Bosch tegen Amsterdam is verplaatst naar veld 2, wordt de wedstrijd niet uitgezonden door Ziggo.

De wedstrijd Den Bosch tegen Amsterdam lijkt te gaan starten om 13.15 uur op veld 2.

Er wordt met man en macht gewerkt om het veld in Den Bosch op tijd klaar te hebben. Foto: Roel Ubels

Ook in Utrecht lijkt er controle te zijn over de velden. De wedstrijd wordt wel een half uur verplaatst. De wedstrijd start nu om 14.30 uur.

duel SCHC tegen HDM lijkt door te kunnen gaan. Een cirkel is nog volledig bevroren, de rest van het veld ziet er nu goed uit. De wedstrijd start om 14.00 uur.

De eerste mannenwedstrijd is zojuist ook afgelast. Klein Zwitserland tegen Pinoké om 14.45 uur gaat niet door. De wedstrijd Den Bosch tegen Rotterdam start om 15.00 uur

De wedstrijd Hurley tegen Oranje-Rood is een kwartier verplaatst. Deze start nu om 13.00 uur.

Bij de dames van HGC tegen Pinoké lijkt alles nog goed te gaan. Er is een gebied bij de dug-out die is bevroren. De verwachting is dat het door kan gaan.

De wedstrijd Den Bosch tegen Amsterdam is een uur uitgesteld. Om 13.00 vangt de wedstrijd aan

Bloemendaal tegen Victoria is afgelast.

Reageer