Nieuwe keepster voor dames Pinoké

Pinoké heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van Rachelle Groot.

Rachelle Groot

 

De 22-jarige sluitpost speelde 6 jaar voor HGC en maakte deel uit van de selectie van Jong Oranje. Na een forse knieblessure en daaropvolgende revalidatie is Groot volledig fit.

‘Voor mij is spelen voor Pinoké een uitdaging met als doelstelling om aan het eind van het seizoen op een veilige plaats te staan’, aldus Groot. De huidige Pinoké-keepster Adinda Boeren is met ‘zwangerschapsverlof’ en moest daardoor ook de play-outs aan zich voorbij laten gaan.

Comments (6)

 1. In de play-offs werd Adinda nog vervangen door Hannah Klunder, keepster dames 2, uit eigen jeugd en beoogd opvolger van Adinda. Ze deed het daar niet slecht volgens mij. Jammer, weer een talent afgeserveerd.
  Verder heb ik Rachelle Groot een aantal malen zien keepen bij HGC. Stak niet boven het nivo van het team (subtopper Overgangsklasse) uit. Pakte niet de punten. Pinoké krijgt het nog zwaar volgend jaar.

 2. Klunder lijkt me voor de hk echt te klein.
  De groot heeft ondanks jonge leeftijd al behoorlijke ervaring.Talentvolle keepster.
  goed dat jonge keepsters een kans krijgen: Remmerswaal HDM, De Koning Den Bosch, Heerbaart Kampong. Maar denk dat de Groot wel al beter is dan deze keepsters.

 3. Vergeet Vennendaal niet van Amsterdam en Sluijter van Bloemendaal.

 4. Ik heb Laura Sluijter een paar keer zien keepen bij Bloemendaal. Jong, volgens mij 19 jaar, en een zeer goede keeper. Coacht haar verdediging erg goed. Kan zich komend jaar in de hoofdklasse bewijzen. Toch weer een stapje hoger.

 5. Gefeliciteerd Pinoke, met het binnenhalen van deze prima keepster met uitmuntende mentaliteit! Als het team volgend seizoen ook nog een corner en een scorende spits weet te behouden/ aan te trekken, wordt het een goed seizoen.

 6. volgens mij zit er nog een topcorner in pinoke ma1

Reageer