Pinoké talent Zerbo vertrekt naar SCHC

Ginella Zerbo verruilt Pinoké voor SCHC dames 1. Net 17-jarige hoopt zich daar verder te ontwikkelen en veel minuten te maken, zo is te lezen op de website van de club uit Bilthoven.Ginella Zerbo SCHC

Het jonge talent maakte bij Pinoké sinds de winterstop deel uit van Dames 1. Ook is de spits geselecteerd om met het Nederlands team mee te doen aan de jeugd-Olympische Spelen in Peking.

Comments (6)

 1. Leuk voor haar, maar steeds meer jonge speelsters gaan hun club verlaten.

  De vraag is waarom, hebben ze zelf geen talent.

 2. Eens Frans! Wordt genieten in Bilthoven

 3. SCHC koopclub!

 4. Stichtse is echt wel bezig met opleiden. Diverse meisjes uit de jeugd op de drempel van Dames 1. Gezien het niveau van Dames 1, heel hoog dus,is dat niet makkelijk. De jeugd krijgt steeds meer kans. Ginela is een groot talent in mijn ogen en heeft ambities. Pinoké kan haar niet bieden wat zij ambieert dus 1+1=3. Goede aanvulling in selectie en als Stichtse het, op een of twee spelers na misschien, hierbij houdt komt de talentvolle Stichtse jeugd echt door. Mark my words!

 5. Wel leuk dat die talentvolle jeugd bij MB1 niet eens landelijk speelde afgelopen seizoen..
  Kortom toevalstreffers..
  Slim dat ze dan aankopen doen….

 6. Alsof individueel opleiden een op een verbonden is met landelijk of idc spelen. Kortzichtig en geen verstand van zaken, laat staan van spelers in die jeugdteams. Zucht… MA1 mist op een haar na de playoffs voor NK, MC1 2e in de zaal en 3e op het veld. Dan is het wel goed zeker.

Reageer