Carmen Wijsman maakt overstap van hdm naar SCHC

Carmen Wijsman speelt volgend jaar voor SCHC. De 19-jarige middenveldster komt over van hdm, Wijsman begon met hockeyen bij Craeyenhout. Na Laura van Heugten (Amsterdam) en Elin van Erk (Laren) is Wijsman de derde jeugdinternational die te kennen heeft gegeven hdm te verlaten.

Hdm - Hurley dames DR Wijsman Siersema

Eerder werd al bekend van Frederique Derkx (Oranje Zwart) en Maartje Cox (Hurley) Stichtsche in het nieuwe seizoen komen versterken.

Comments (5)

 1. Zitten jullie wel goed?

  Reemt Borcherts @ReemtBorcherts

  Overstap Wijsman van hdm naar SCHC nog niet officieel rond. Wel contact geweest tussen beide partijen #hkhockey

 2. Zou dit een daadwerkelijke versterking zijn voor Schc? Zijn de kwaliteiten die daar momenteel al rondlopen in die zin niet een maatje te groot.. Blijft zonde dat de top 4 alle talenten naar zich toe trekt en de andere clubs achterlaten, bedankt voor het opleiden houdoe!
  Zouden dit soort middenmoot speelsters zich niet beter kunnen ontwikkelen bij een andere club dan de top 4, veel speelminuten maken en spelen tegen de grote namen in plaats van bankzitten en in de schaduw spelen van de grote namen.

 3. Hoofdklasse fan

  Gelukkig heeft SCHC zelf een goeie jeugd wat er aankomt, en volgens mij zijn diede Boelens en Valerie van Odijk uit eigen jeugd. Daarnaast is Josien koning van den Bosch dames 1 vorig jaar vanuit SCHC gekomen uit eigen jeugd. Het is een aanwinst, zeker zo kan ik nog wel even doorgaan
  En iedereen wil bij SCHC spelen omdat het een goed en leuk team is!

 4. als vervanger van boelens, die kan er helaas niks van. Spee is een aardig team aan het opbouwen.

 5. karel van alphen

  Ik begrijp dat bij deze overstap vooral ook een rol speelt dat Wijsman komend jaar in Utrecht gaat studeren en geen zin heeft in voortdurend op en neer reizen naar Den Haag. En daar valt best wat voor te zeggen lijkt me.

Reageer