Live nieuws uit de Hoofdklasse komende zondag - Hoofdklasse Hockey Nederland
Pleun-van-der-plas-den-bosch-alexandra-heerbaart-schc

Live nieuws uit de Hoofdklasse komende zondag

Het corona virus slaat hard om zich heen. Gelukkig heeft de overheid besloten om de sport nog niet aan banden te leggen. De Hoofdklasse zal zondag gewoon gaan starten. Ziggo, de NOS en Hoofdklassehockey geven weer komende zondag weer veel updates.

Het zijn voor de meeste hockeyclubs geen makkelijke tijden. Eergisteren besloot de overheid dat publiek niet meer welkom is bij sportwedstrijden. De KNHB kwam gisteren met het besluit om sportkantines te sluiten, publiek te weren en rij-ouders (vanaf 17 jaar) niet toe te laten op het complex. Komend weekend staat er voor de sportende hockeyer gelukkig weer veel op het spel.

Ziggo verslaat live wedstrijden

Komende zondag start Ziggo met een live-uitzending op het betaalde kanaal Select. De wedstrijd Pinoké tegen Amsterdam start om 12.00 uur.

Meer wedstrijden op Hoofdklassehockey

Hoofdklassehockey start komende zondag met een Live feed van een wedstrijd in de Hoofdklasse dames en Tulp Hoofdklasse heren. Op ons twitter kanaal en de website doen wij Live verslag. Tevens zijn er nog meer interviews en verslagen van de gespeelde wedstrijden. Volg de website voor alle ins en outs.

Comments (2)

  1. Klopt dat van OR – SCHC? Volgens Ziggo guide komt alleen Amsterdam – Pinoké

Reageer