Video: Coach Cox heeft niets dan lof voor zijn ploeg

De heren van Kampong gaan met een 0-3 overwinning op Amsterdam op de tweede plek de winterstop in. KampongTV had na afloop van de deze topper in het Wagener Stadion een interview met coach Alexander Cox over de winst, de eerste seizoenshelft en Oranje.

Comments (6)

 1. Ehh. We zagen Cox zonder sponsor kleding aan ih stadion. En dat op een NOS dag. Daar zal de sponsor en de club niet blij mee zijn.
  Lak aan sponsor/bestuur? Of een knap staaltje ijdelheid.

 2. Komt ten dele door zijn werkgever, Bestuur van Kampong,die sponsorkleding van RaboBank VERPLICHT moet stellen . Cox toont geen respect voor de Hoofdsponsor RaboBank , die gedeeltelijk ook zijn salaris betaalt, door niet op eigen initiatief Rabo kleding te dragen! IJdelheid of domweg onwetendheid ?? In ieder geval niet professioneel.

 3. Redelijk denker

  Wat een onzin. Laat die man. Denkt nu echt iemand dat Rabo hier mee bezig is. Alsof ze 15 nieuwe klanten binnen zullen halen omdat Alexander Cox een Rabo-jas aanheeft? Kom op zeg. Niet serieus te nemen en spijkers op laag water zoeken.

 4. Wat een onzin dit…

  Laten we Cox dan ook maar meteen verplichten zijn bankzaken bij Rabo onder te brengen op straffe van geen salaris bij weigering!

 5. Goed idee van die bankzaken !! Het enige wat ik wilde aangeven: RESPECT tonen voor de Hoofdsponsor die dit alles mogelijk maakt !Overigens alle TOP spelers & coaches in de sport (schaatsen,voetbal,golf,wielrennen enz.enz.) TONEN door wie zij gesponserd worden!Het is ook een vorm van professioneel denken en handelen en waardering laten zien aan de sponsor!

 6. Inderdaad, die Cox zeg. Gewoon in burgerkleding, niet te bevatten. Neem een voorbeeld aan de top coaches. van Gaal die ook in een sponsorshirtje voor de camera staat. Oh nee. Stel je niet zo aan joh.

Reageer