Comments (5)

 1. Amsterdam viel ontzettend tegen. Zo eindigen ze dit jaar niet eens bij de eerste 4. Ellen Hoog heb ik niet gezien, net als vele andere (jong-)internationals. Bloemendaal was het laatste kwartier beter en liep het dun door de broek bij Amsterdam. Wel jammer om weer te constateren dat de scheidsen in geval van twijfel voor de favoriet fluiten. Bloemendaal had meer verdiend!

 2. Hoofdklasser

  Amsterdam niet gezien maar @ Frits hoog niet gezien?
  1x assist en 1 x gescoord?
  Lijkt mij vrij belangrijk dan voor een 2-1 overwinning??

 3. @ Hoofdklasser

  Het doelpunt werd gemaakt door Maria Verschoor, kijk maar naar de filmbeelden. Dat staat fout in het verslag. Die assist van de 1-0 was dan ook het enige “Hoog”tepuntje van haar!

 4. Toch grappig dat Hoog unaniem verkozen is tot de beste speelster tijdens de twee wedstrijden van AMS van het dubbelweekend (hockey.nl puntentelling door coaches). Dus of het was allemaal niet hoogstaand of we hebben hier te maken met iemand die een totaal andere kijk erop heeft?

 5. @Lynn Goed punt. Heb deze wedstrijden niet gezien, maar er is me afgelopen jaren wel vaak opgevallen dat de punten-toedeling door de coaches niet echt objectief maar nogal ‘strategisch’ is. Staat langs de lijn iedereen te juichen en te bewonderen maar toch geen punten, maar ook onopvallend spel en dan: ‘eigen’ coach geeft hoogste aantal punten.
  Zou mooi zijn als via een site als deze het publiek ook punten kan toedelen. En dan voor alle spelers/speelsters op het veld.

Reageer