Comments (18)

 1. Lijkt de mannen van Adam van vorig jaar wel. Geen goede corner en moeizame keeper.

 2. Wat is er nu aan de hand bij de 1e strafbal? Verbruggen komt voor haar vrouw en daarbij wordt wat geduwd?? Is dat het?

 3. Na het zien van de beelden blijkt opnieuw het schandalig partijdige optreden van deze referees. Zeker geen fan van Adam maar het woord RESPECT wat in de hockeywereld gelukkig nog in zo grote mate aanwezig is was bij deze biede leidsmannen naar Adam toe volslagen RESPECTLOOS.

 4. De scheidsrechters maken op deze manier een wedstrijd kapot. Erg jammer.

 5. Eens met Adam, Leuke aanval, scoren veel te weinig.

  De eerste strafbal, tsja, ik weet niet wat Lidewij daar zegt maar die kan een lach niet onderdrukken. Niet erg handig verdedigt maar een strafbal..

 6. Even samenvattend: sc buiten de cirkel 100% terecht, strafbal ook 100% terecht, strafbal vervolgens aan de overkant ook 100% terecht. Dit zijn toch gewoon 100% opzettelijke overtredingen.

 7. Job, je hebt er echt de ballen verstand van. Partijdiger dan wat we hier gezien hebben kan bijna niet. Schandalig hoe Amsterdam er deze wedstrijd in gefloten wordt!

 8. Alleen de strafcorner waaruit de 1-3 valt is niet terecht, de rest klopt gewoon. Kan uit deze beelden niet zien dat de scheidsrechters partijdig of slecht waren.

 9. Eerste strafbal onterecht, misschien een corner maar voordeel geven lijkt mij een betere beslissing. De scheidsrechter heeft overigens niet echt een Hollandse achternaam viel mij op, weet iemand meer over een uitwisselingsproject van scheidsrechters. Ik heb twee weken geleden bij PIN-HDM ook al een Engelstalig sprekende scheidsrechter gezien? Jammer dat in de samenvatting het applausje van de Goede niet erin zit, wat geeft na het ontvangen van haar eerste gele kaart. Daarnaast mist ook de aanleiding van de 2e gele kaart van de Goede. Allicht slim van Amsterdam TV om dat niet te publiceren….

 10. Piet,

  Wel bij de tijd blijven want Pin.-HDM was geen twee maar drie weken geleden. Als je wekelijks gewoon op knhb.nl kijkt vind je alle namen van alle aangewezen scheidsrechters in de hoofdklasse. Die scheids van 3 weken terug was dezelfde scheids die je gisteren aan het werk hebt gezien. Met zijn beslissingen kun je het oneens zijn maar om hem tot de grond toe af te branden zegt meer over jou dan over hem.
  Op diezelfde knhb.nl kun jij je overigens direct opgeven voor een cursus bondsscheidsrechter. Op het bondsbureau zullen ze blij zijn want ze hebben in Nederland een groot tekort aan goede neutrale fluitisten. Ik zou zeggen ‘meld je aan’.

 11. Degene die LIVE bij de wedstrijd aanwezig waren hebben allen kunnen constateren dat de arbitrage niet best was. en dan druk ik me met RESPECT uit.

 12. @PEDRO, dat geeft de arbitrage geen vrijbrief om er een puinbak van te maken.

 13. Ik heb het niet live gezien, maar mij lijkt alleen de eerste strafbal onterecht. Zie niet veel mis met de andere goals.

  Eva de Goede twee keer geel? Waarom?
  Jammer dat er nog geen reacties zijn van beide kanten.

 14. Amsterdam krijgt nu de rekening gepresenteerd van de bezuiniging op de selectie van de afgelopen jaren.
  Er is niet doorgeselecteerd en geen ‘komende speelsters geselecteerd. Daarnaast staan de talenten al 2 jaar stil.
  De selectie is krap en de bankzitters zijn amper Hoofdklassewaardig. Achter de internationals is er gat. Speelsters als silfhout, Hentenaar, Holman, Adegeest, lijken me niet onhaalbaar maar spelen bij een andere club of zijn eerder vertrokken bij A’dam.

  Amsterdam koos er een aantal jaar geleden voor een nieuwe koers te varen, maar vergeet dat alleen minder geld uitgeven je niet perse verder helpt. Dan wordt lange termijn visie en selectieplanning juist belangrijker en dat is zowel bij de dames als de heren niet gebeurd.

  Coaches treffen dus in mijn ogen weinig blaam.

 15. @jvdb: denk dat daar ook een knelpunt zit bij de jeugd. Ma1 van DB, SCHC, Laren spelen landelijk, Amsterdam in de super A. DB is ook speelsters met veel ervaring kwijt geraakt (Koeton, Brugts, Mol, Mol en Goderie) en voor terug Keil, Verbruggen, Koning en jeugd. Maar de Bossche jeugd lijkt moeiteloos mee te kunnen draaien.

  Selectie Amsterdam te krap en de speelsters die het moeten doen scoren maar niet.

  Van Silfout maar misschien ook Van Nes of een Lieke Bas zou niet misstaan in dit elftal cornergewijs gezien. Ik noem maar wat namen.

 16. Als je dit een strafbal vindt houd het toch echt op, kom op he! Dit is hoofdklasse niveau, zelfs bij de Ctjes is dit niks. Arbitrage is sowieso dit jaar echt bijzonder slecht. Irritant

 17. is gewoon een pingel, niet zeuren mensen

 18. Tja weer een mooi voorbeeld van twee jongens die volgens zo op de eerste oog opslag er niet uit zien dat ze veel kunnen met bal en stick…

  OUD toppers moeten fluiten, niet jongens die in Abcoude A2 hebben gespeeld

Reageer