Video: Samenvatting Kampong – Wageningen (dames)

Comments (6)

 1. Mike de Volder

  In mijn beleving was dat geen strafbal…bedroevend dat dit gebeurt op dit niveau…Maar goed…t mist bij Wageningen een beetje aan killers mentaliteit lijkt t hier op de video…Bang om alles of niets voor een goal te gaan…misschien even op de training meekijken bij de mannen van OZ.

 2. Inderdaad schandalig slecht gefloten die strfbal!

 3. Deze scheidsrechter floot de hele wedstrijd inconsequent en absoluut in het nadeel van Wageningen. Kampong heeft overigens terecht gewonnen.

 4. Dat is een probleem in de hoofdklasse wat ik vrijwel elke wedstrijd constateer. De top 4 wordt bevooroordeeld. Bij twijfel wordt in hun voordeel gefloten. Jammer, want veelal winnen zij de pot toch wel en door dit soort beslissingen knakt er wat bij de underdog.

 5. Dat de “top 4” bij twijfelgevallen altijd wordt bevooroordeeld kan ik niet voor de volle 100% beamen. Toegegeven, toppers zoals Eva, Naomi of Maartje hoeven maar te kicken en de vrije slag is voor hun.
  Maar er zijn ook voorbeelden dat sommige scheidsrechters een soort medelijden hebben met de underdog en alles juist tegen de top 4 fluiten.

  Hoe dan ook, het peil in de dames hoofdklasse is vaak bedroefend slecht. Er wordt wekelijks over geklaagd maar vanuit de KNHB nooit een behoorlijke reactie.
  Misschien is het een idee dat de KNHB wekelijks dit soort videobeelden gratis opgestuurd krijgt, zodat deze besproken kunnen worden.

  Een systeem waarbij oud bondsscheidsrechters, die in mijn tijd al vaak tekort schoten, de huidige lichting beoordelen blijkt een slecht resultaat op te leveren.

 6. Nee, dan die afgekeurde goal…

Reageer