Comments (9)

 1. Genant zeg die laatste corner

 2. @ piet , hoezo genant?

  De speelster van kampong blijft toch in de baan van de loopactie van de larenspeelster. Ze dwingt haar naar binnen toe. Dit doet ze binnen de 5 meter.

  Gewoon verstand op nul zetten en meteen 5-meter pakken en niet zo sloom weglopen

 3. @piet, neem aan dat je doelt op de keepster van Kampong

 4. Onzin, de laren speelster dribbelt haar kant op (op een laag tempo) en kampong loopt naar achter. Als de Laren speelster volle bak naar voren was gerend was de kampong speelster gewoon aan de kant gegaan. Als ze dat dan niet had gedaan, was het een terechte corner

 5. Jan, zeer domme actie van de Kampongspeelster die op het moment dat de Larenspeelster de inslag neemt op ca. 3 meter staat. Dat mag mits je je niet met het spel gaat bemoeien. Dat doet zij zeer duidelijk wel en heeft dus opzettelijk voordeel van het niet afstand houden. Dat is altijd een strafcorner vanwege die opzettelijke overtreding. Heel dom, zo kort voor tijd.

 6. ik bedoel inderdaad de keeper van kampong

 7. De corner werd gegeven voor harde tackel van de tweede speelster met de backhand, zo luidde de uitleg van de scheidsrechter.

 8. Die keeper kost kampong de POffs, jammer maar waar. Goede press van Laren in de laatste minuut van die pot, maar ooh zo onvolwassen opgelost door Kampong, dat mag je niet meer weggeven.

 9. @Piet is wat kort door de bocht om nu al te spreken over het missen van de PlayOffs vanwege de keepster. Ze is niet de sterkste keepster van Jong Oranje (keepster hdm is beduidend beter) maar is nog jong en speelt haar 1e seizoen. Ook Sombroek gaf met al haar ervaring een rebound weg bij de eerste sc, dus een foutje is snel gemaakt.
  Vond de SC overigens terecht, alleen al op basis van het niet in acht nemen van de vijf meter en vervolgens je tegenstander hinderen. Niet slim in de laatste minuut bij een 2-1 stand.

Reageer