Voormalig assistent Robert Justus aan het roer bij dames Pinoké

Pinoké heeft in Robert Justus de opvolger gevonden voor de vertrekkende Maarten Stenvers. Justus was sinds 2013 al assistent bij de Steekneuzen.robert justus

Voor Pinoké was de 37-jarige oefenmeester onder meer hoofdcoach bij HIC Dames 1 en Hattem Heren 1. Hij zal worden geassisteerd door Rolf Sanders die nu de dames van Overgangsklasser Craeyenhout onder zijn hoede heeft. Naar een tweede assistent wordt nog gezocht.

Bestuurslid tophockey Robert Hartog: “Wij zien in Robert de logische opvolger van Maarten omdat hij het team goed kent en er graag de volgende stap mee wil zetten. Rolf was eerder al succesvol met meerdere jeugdteams bij Pinoké. Hij krijgt als kerntaak om doorstroming van de talentvolle jeugd te bevorderen’.

Comments (3)

  1. amsterdam

    Dat bevorderen van jeugd is daar nog niet zoveel van terecht gekomen. Ben benieuwd of Justus de stap wel durft te maken.

  2. hoe bedoel je daar is nog niet zoveel van terecht gekomen? Er spelen meer dan 5 eigen opleiding speelster in het eerste team..

  3. goede zet van pinoke alleen het moet nu gaan presteren ben benieuwd of ze het dit jaar voor elkaar kunnen krijgen om erin te blijven

Reageer