Onfortuinlijke Singh wordt vervangen door Upadhyay

India aanvaller Ramandeep Singh ziet op de valreep toch het WK aan zijn neus voorbij gaan. De spits kreeg tijdens een oefenwedstrijd tegen Argentinië een bal in het gezicht en brak daarbij zowel zijn oogkas als zijn jukbeen. Hij is inmiddels geopereerd en ontslagen uit het ziekenhuis maar op advies van de doktoren moet hij rust nemen.

Lalit Upadhyay zal de onfortuinlijke Singh vervangen op het WK. “De blessure van Ramandeep is erg verdrietig en een groot verlies voor het team. Ik ga mijn best doen om de verwachtingen van de coaches waar te maken. Net zoals voor alle spelers die aan dit toernooi mee doen is het een droom die uitkomt,” zo liet de aanvaller weten aan Hockey India.

Ook Roelant Oltmans reageerde op de website van de Indiase hockeybond. “Ik wens Ramadeep een voorspoedig herstel en hoop dat hij na de herstelperiode van vier weken zich een sterke comeback kan maken. Zijn vervanger, Lalit, is een jonge getalenteerde speler en maakte ook onderdeel uit van ons team tijdens onze tour door Europa afgelopen maand. Ik weet zeker dat hij zich prima  zal aanpassen aan het klimaat en goed zal spelen in het toernooi.”

Reageer