Erik Gerritsen nieuwe algemeen directeur KNHB - Hoofdklasse Hockey Nederland

Erik Gerritsen nieuwe algemeen directeur KNHB

Het bestuur van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond heeft in een persbericht laten weten dat Erik Gerritsen (42 jaar) benoemd is tot de nieuwe algemeen directeur van de KNHB. Gerritsen zal starten op 1 september 2014. Hij volgt Johan Wakkie op, die Gerritsen in de eerste maanden zal ondersteunen. 

LogoKNHB_Lang_WEB

Gerritsen is momenteel werkzaam bij het adviesbureau BMC en heeft ruime werkervaring op het gebied van sport, de private en publieke sector. Hij heeft eerder gewerkt voor onder andere Deloitte (Nederland, Rusland) en Capgemini. Gerritsen kent de hockeysport van binnenuit. Hij speelde in de Hoofdklasse voor Kampong en werd twee keer landskampioen met Amsterdam.  Ook is Gerritsen manager geweest van Jong Oranje Heren en is hij momenteel Bestuurslid Tophockey bij hockeyclub Amsterdam.

“Erik Gerritsen combineert ervaring uit het bedrijfsleven, de publieke sector en de (hockey)sport. Met Erik Gerritsen als opvolger van Johan Wakkie ziet de KNHB de toekomst vol vertrouwen tegemoet”, aldus Jan Albers, voorzitter van de KNHB.

Comments (4)

  1. ai, klappie voor de kampong kliek. amsterdam rules!

  2. Wat… klap voor Kampong… Het ouwe jongens krentenbrood syndroom draait in the inner circle op volle toeren!

  3. Prima keuze, rustige slimme jongen. Complimenten voor KNHB dat ze niet per se voor grote naam zijn gegaan.

  4. Jong iemand, die hopelijk guts genoeg heeft om wat heilige huisjes te slechten.

Reageer