G-hockey competitie is afgelopen weekend weer van start gegaan - Hoofdklasse Hockey Nederland

G-hockey competitie is afgelopen weekend weer van start gegaan

 

Afgelopen weekend zijn de G-hockeyers gestart met de competitie. In verschillende vormen gaan vele teams dit jaar de strijd weer met elkaar aan. Deze diverse vormen worden gezamenlijk parahockey genoemd. Hoofdklassehockey volgt de ontwikkelingen bij het G-hockey, LG-hockey, E-hockey en H-hockey in Nederland.

 

Simpel is niet alleen sponsor van Hoofdklassehockey, maar ook sponsor van 23 hockeyverenigingen. Wekelijks gaat Hoofdklassehockey al het nieuws rond het parahockey in Nederland verder uitdiepen. Niet alleen worden de belangrijkste competities gevolgd, spelers, begeleiders en ouders geïnterviewd ook kijken we bij diverse verenigingen hoe parahockey wordt georganiseerd en hoe parahockey leeft in Nederland.

Komend weekend spelen de meeste 6-tallen de tweede competitieronde. Op 28 september staat de tweede speelronde van de 8-tallen weer op het programma. In de eerste speelronde bij het G-hockey zijn er in de 8-tallen de volgende uitslagen te vinden:

Noord poule 1

Castricum G1 – Fletiomare G1 (Uitslag 2 – 6)

Culemborg G1 – Myra G1 (Uitslag 4 – 2)

Midden poule 1

Barneveld G1 – Ares G2 (1 – 4)

Schaerweijde G1 – Laren G1 (1 – 5)

Oost poule 1

Oss G1 – Were Di G1 (1 – 4)

Horst G1 – Upward G1 (1 – 12)

West poule 1 

Eerste speelronde is in het weekend van 21 september

Hoofdklassehockey is nog op zoek naar tips, opmerkingen en foto’s binnen het parahockey. Wij blijven graag op de hoogte via redactie@hoofdklassehockey.nl

Reageer