ABN-AMRO Hockeyclinic voor ParaHockeyers - Hoofdklasse Hockey Nederland

ABN-AMRO Hockeyclinic voor ParaHockeyers

ABN-AMRO biedt alle Parahockeyers van Nederland een anderhalf uur durende hockeyclinic aan. Onder leiding van Bovelander & Bovelander trainers en begeleiders van de club zorgt de organisatie voor een waanzinnige en leerzame clinic. 

Tijdens deze gratis clinic leer of verbeter je hockeytechnieken. Ook zullen er fun-materialen aanwezig zijn zoals een ABN-AMRO sprintmeter of slagmeter. Bij de diamond clinic nemen we ook de gave ABN-AMRO opblaasmaterialen mee.

We vinden het belangrijk dat iedereen een top clinic heeft. Om iedereen op zijn/haar niveau te laten trainen hebben we daarom onderscheid gemaakt tussen 2 niveaus, de diamond & gold groep.

Twee niveaus

Diamond: ParaHockeyers voor wie meedoen belangrijker is dan winnen. Die genieten van het plezier op het veld, de spelletjes, de begeleiding en van elkaar. Zij willen bovenal een hele leuke gezellige clinic hebben. Nog niet hockeyende Para-vrienden uit de buurt, van school, werk of woning zijn ook van harte welkom, ook zij kunnen zich opgeven. Wij hebben hockeysticks voor hen te leen.

Gold: ParaHockeyers die zichzelf iedere keer willen verbeteren, leren en open staan voor feedback. Die dromen van Oranje en zich hiervoor inzetten. Ook zij staan met alle plezier op het veld. Zij proberen in een positieve sfeer beter te worden door trainingsvormen waarbij hun vaardigheden worden uitgedaagd.

Wanneer zijn de clinics?

Diamond:

  • zaterdag 2 april 9.00 – 10.30 Push in Breda;
  • zondag 24 april 11.00 – 12.30 Larensche MHC in Laren (aansluitend wedstrijd Dames 1 Laren – Rotterdam);
  • Mei exacte datum volgt HGC in Den Haag.

Gold:

  • zondag 10 april 11.45 – 13.15 uur Oranje Rood in Eindhoven (aansluitend om 14.45 wedstrijd Heren 1 Oranje Rood – Rotterdam);
  • Vrijdag 15 april 13.30 – 15.00 uur AH&BC in Amsterdam (voorafgaand en aansluitend kunnen er EHL wedstrijden gekeken worden in het Wagener stadion).

Het is mogelijk om wedstrijden te bekijken, zowel hoofdklasse, promotieklasse als internationaal. Dit is uiteraard voor wie dit leuk vindt.

Ouders / begeleiders

Bij alle clinics zijn (zoals de situatie op dit moment is) ouders en begeleiders van harte welkom om aan te moedigen, zij hoeven zich niet aan te melden.

Uitzondering is de clinic op 15 april want hierbij hebben jullie ook de mogelijkheid om wedstrijden van de EHL in het Wagener stadion te bekijken, dit is voor deelnemers aan de clinic en begeleider gratis. Hiervoor mogen jullie maximaal 1 begeleider per persoon meenemen, dit moet dan wel bij aanmelding worden opgegeven. 

Inschrijven:

Het is mogelijk om voor één clinic in te schrijven, je hoeft niet op de club te zitten waar de clinic is. Hoe leuk is het om met ParaHockeyers van andere clubs te trainen!

Je mag dus opgeven voor 1 clinic zodat we zoveel mogelijk ParaHockeyers kunnen ontvangen. Kies jij uit welke het beste bij je past? Op dit moment hebben wij nog een uitdaging met de inschrijfmodule, maar wij willen jullie alvast informeren.

Vanaf volgende week, we hopen dinsdag 22 maart, is de inschrijving mogelijk via de site van Bovelander.nl

Schrijf je dan snel in (iedereen kan zich inschrijven maar het kan zijn dat een locatie te vol is en een andere locatie nog wel plek heeft). We proberen uiteraard zoveel mogelijk deelnemers te plaatsen op de locatie van hun voorkeur. Heel veel plezier weer bij de 2de helft van het veldseizoen en we zien jullie heel graag op een clinic.

En voor nu, maak plannen waar je heen wil, spreek af met ParaHockeyvrienden en ouders / begeleiders / verzorgers en de voorpret kan beginnen! Dus hou de inschrijving in de gaten! Tot snel op de velden.

Reageer