Afscheidstournee spelers Hoofdklasse in volle gang | Hoofdklasse Hockey Nederland
Lisa Visser neemt afscheid bij Hurley.

Afscheidstournee spelers Hoofdklasse in volle gang

Met nog maar twee speelrondes te gaan, zijn er al veel spelers en speelsters die bezig zijn aan hun afscheidstournee in de Hoofdklasse. Volg hier de laatste updates van spelers en speelsters die gaan stoppen.

Amsterdam Dames

Ex-international Lauren Stam maakte al bekend te stoppen bij Oranje. Na een jaar vol met lange blessures heeft zij nu ook bekend gemaakt te stoppen bij Amsterdam.

Hurley Dames

Aanvoerster Lisa Visser neemt afscheid bij de dames van Hurley. Ook Hannah Martin, Pam van Asperen (rugproblemen), Macey de Ruiter en Lieke van Wijk stoppen bij Hurley. Eerlijk gaf coach Patrick Bakker al aan te gaan stoppen.

Pinoké Dames

Stella van Gils heeft aangekondigd te overstap te gaan maken naar buurclub Amsterdam. Juliette van Hattum kiest voor een maatschappelijke carrière en stopt ook.

HDM Dames

Mila Muyselaar gaat stoppen bij HDM. De speelster die overkwam van Laren is zwanger.

Heren

Kampong Heren

Bij Kampong neemt afscheid assistent-coach Alex Verga. Ook spelers zoals Bjorn Kellerman (stopt), Robbert Kemperman (Amsterdam) en Moritz Kentmann nemen afscheid.

Rotterdam Heren

Coach Albert-Kees Manenschijn stopt bij HC Rotterdam. Zijn team staat op een teleurstellende negende plaats. Het is nog niet bekend wat Manenschijn gaat doen.

Amsterdam Heren

Teun Rohof, de oudste speler in de Hoofdklasse Heren heeft bekend gemaakt te gaan stoppen met hockey. De oud-speler zal in de play-offs voor het laatst te zien zijn op de Nederlandse velden.

HGC Heren

Floris van der Linden stopt aan het einde van dit seizoen bij HGC.Reageer