Alexander Hendrickx verlengt zijn contract bij Pinoké - Hoofdklasse Hockey Nederland

Alexander Hendrickx verlengt zijn contract bij Pinoké

De heren van Pinoké hebben strafcornerkanon Alexander Hendrickx ook voor komend seizoen weer aan zich weten te binden. Ondanks het eerdere gerucht dit jaar dat de doelpuntenmachine uit België zou tekenen voor Pinoké, bleek de overeenkomst pas een paar weken geleden te zijn getekend. 

Dit jaar mocht Hendrickx al zestien keer het net van de tegenstander vinden. Hiermee is het een van de meest scorende spelers in de Hoofdklasse. De doelpuntenmachine van Pinoké is niet alleen scorend voor zijn ploeg in het Amsterdamse bos, ook op het EK Hockey in Antwerpen liet Hendrickx van zich horen. De Belgische selectie werd Europees kampioen en Hendrickx werd gedeeld topscorer.

Nieuwe spelers in de Hoofdklasse

Pinoké is hard aan de weg aan het timmeren om komend seizoen een geduchte kandidaat te zijn om een plek bij de beste vier te veroveren. Eerder dit seizoen werd al bekend dat de Duits international Niklas Wellen en de Australiër Aren Zalewski de Amsterdamse ploeg komen versterken. Niet alleen trekt de club spelers van buitenaf aan, Miles Bukens komt uit de jeugdopleiding en gaat de aansluiting maken bij het eerste. Bijzonder, want Miles gaat hier samen spelen met zijn broer Texas. Ook werden de contracten van Gijs Wagenberg en Pieter Sutorius afgelopen maand verlengd.

 

Simpel
Ondanks de kleine achterstand van Pinoké op een plek die recht geeft op de play-offs, kan de ploeg voor komend seizoen al getipt worden als play-offs kandidaat. Foto: Roel Ubels

Zie hier het overige transfernieuws voor het nieuwe hockeyseizoen.

 

Reageer