Alyson Annan potentiële nieuw coach HC Rotterdam - Hoofdklasse Hockey Nederland
Alyson Annan is naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe coach bij HC Rotterdam.

Alyson Annan potentiële nieuw coach HC Rotterdam

Oud-bondscoach Alyson Annan heeft volgens de laatste berichten de eerste gesprekken gevoerd met HC Rotterdam. Afgelopen maand nam de club afscheid van Albert-Kees Manenschijn. Annan zal komend seizoen zich waarschijnlijk gaan ontfermen over het eerste mannenteam van de club.

De oud-bondscoach was sinds het ontslag afgelopen jaar bij de Oranje dames niet meer actief in de hockeywereld. Deze week werd al bekend dat zij bij de komende FIH Pro League wedstrijden het team van China gaat coachen.

Na China lijkt het erop dat Annan haar hockey carrière voort gaat zetten bij de heren van HC Rotterdam. Die ploeg die dit jaar een zeer teleurstellend jaar afwerkten, zullen volgend jaar weer proberen de aansluiting met de top te zoeken.

De kans op een overgang op korte termijn lijkt vrijwel onmogelijk. In een reactie laat Rotterdam-voorzitter Diederik Chevalier het volgende weten: “Er zijn inderdaad oriënterende gesprekken geweest met de club en Alyson. Doordat zij zich met China richt tot en met de komende Asian games, is zij voor onze club geen optie”

Reageer